Welkom bij TuinKeur: hét keurmerk voor hoveniers

         
Wij zijn vanaf 24 december tot 3 januari gesloten. TuinKeur wenst iedereen een fijne dagen en een goed en gezond 2022!
 

Peppelhoeve uit Sint-Oedenrode biedt haar klanten dit tuinseizoen een leuke actie. TuinKeur, het keurmerk waar het hoveniersbedrijf bij is aangesloten, heeft een CASHBACK-actie in het leven geroepen. Elke maand worden door het keurmerk drie gelukkige winnaars getrokken uit deze landelijke actie. De eerste winnaar is een klant van Peppelhoeve en wint een bedrag van € 119,19.

TuinKeur gecertificeerd

Hoveniersbedrijf Peppelhoeve is TuinKeur-gecertificeerd. Aansluiting bij dit keurmerk betekent dat het bedrijf uitgebreid is gecheckt en doorlopend wordt gecoacht. Hierdoor kunnen de vijf zekerheden van TuinKeur worden geboden. Door deze vijf zekerheden is men er bij Peppelhoeve van verzekerd dat er een betrouwbare en professionele partij in de tuin werkt die service en kwaliteit biedt.

Familie Rooijakkers wint 119.19 euro cashback

Albert Sanders, eigenaar van het hoveniersbedrijf, vertelt: ‘Dit jaar is er vanuit het keurmerk een leuke actie opgezet. We vragen elke klant een recensie te schrijven over de uitgevoerde werkzaamheden. Recensies zijn voor ons bedrijf belangrijk en onze klant maakt ook nog eens kans op de helft van hun factuur met een maximum van 1.000 euro cashback. Bij de trekking van maart heeft een klant van ons gewonnen. Afgelopen dinsdag, 11 april, hebben we samen met twee medewerkers van TuinKeur de prijs uitgereikt. Erg leuk!’


 

Blije prijswinnaar

‘We hebben De Tuinen van Appeltern bezocht om inspiratie op te doen. Hier liepen we de mensen van Peppelhoeve tegen het lijf. We hadden gelijk een goed gevoel bij dit hoveniersbedrijf en zijn in gesprek gegaan om onze plannen te bespreken. Dit heeft erin geresulteerd dat we afgelopen jaar de tuin hebben laten aanleggen door Peppelhoeve. Dit jaar volgde daar het onderhoud op. Albert Sanders besprak de mogelijkheid tot deelname aan de CASHBACK-actie. Erg leuk dat we gelijk in de eerste actiemaand al in de prijzen zijn gevallen’, aldus Elly Rooijakkers.
Vervolg
Albert sluit af: ‘De CASHBACK-actie loopt nog door tot november. Met de actie wil TuinKeur de keuze voor kwaliteit belonen. We zijn daarom ook erg enthousiast dat we, naast het bieden van kwaliteit en service, deze actie kunnen aanbieden aan onze (nieuwe) klanten!’
Meer informatie over de actie is te lezen op www.peppelhoeve.nl of neem direct contact op met Peppelhoeve via 0413-475286. Meer informatie over TuinKeur is te lezen op www.tuinkeur.nl.

01030506

© Copyright 2020 TuinKeur