Welkom bij TuinKeur: hét keurmerk voor hoveniers

         
Wij zijn vanaf 24 december tot 3 januari gesloten. TuinKeur wenst iedereen een fijne dagen en een goed en gezond 2022!
 
Satter Hoveniers CASHBACk actie TuinKeur mei 2017

Satter Hoveniersbedrijf uit Hoevelaken biedt haar klanten dit tuinseizoen een leuke actie. TuinKeur, het keurmerk waar het hoveniersbedrijf bij is aangesloten, heeft een CASHBACK-actie in het leven geroepen. Elke maand worden door het keurmerk drie gelukkige winnaars getrokken uit deze landelijke actie. Eén van de winnaars van deze maand is een klant van Satter Hoveniersbedrijf en wint een bedrag van € 1.000. De uitreiking vond afgelopen week plaats.

TuinKeur gecertificeerd

Satter Hoveniersbedrijf is TuinKeur-gecertificeerd. Aansluiting bij dit keurmerk betekent dat het bedrijf uitgebreid is gecheckt en doorlopend wordt gecoacht. Hierdoor kunnen de vijf zekerheden van TuinKeur worden geboden. Door deze vijf zekerheden is men er bij Satter Hoveniersbedrijf van verzekerd dat er een betrouwbare en professionele partij in de tuin werkt die service en kwaliteit biedt.

Familie Buit – Oosterveld wint 1.000 euro cashback

Jeroen Satter, eigenaar van het hoveniersbedrijf, vertelt: ‘Dit jaar is er vanuit het keurmerk een leuke actie opgezet. We vragen elke klant een recensie te schrijven over de uitgevoerde werkzaamheden. Recensies zijn voor ons bedrijf belangrijk en met het invullen hiervan maakt onze klant ook nog eens kans op 1.000 euro cashback. Mevrouw Buit – Oosterveld heeft een recensie voor ons geschreven en is hierbij deze maand in de prijzen gevallen, fantastisch toch?’ Prijswinnaar Jonna Buit – Oosterveld sluit zich hier bij aan: ‘Jeroen Satter attendeerde ons op de CASHBACK-actie. We waren en zijn erg tevreden over de diensten van Satter Hoveniersbedrijf: we hebben in overleg samen de tuin aangepakt. Zelf hebben we enkele elementen uitgevoerd. De rest is door Satter Hoveniersbedrijf naar onze volle tevredenheid uitgevoerd. Zo is bijvoorbeeld in het ontwerp rekening gehouden met de indeling van de borders waardoor het terras meer ruimte heeft gekregen. We zijn nu zeer regelmatig in de tuin te vinden! Het schrijven van een recensie deden we dan ook graag. Dat we ook nog eens één van de prijswinnaars zijn kwam als een aangename verrassing!’

Satter Hoveniers CASHBACk actie TuinKeur mei 2017

Impressie

Kleine impressie van de tuin van de winnaar.
[ngg_images source=”galleries” container_ids=”23″ display_type=”photocrati-nextgen_pro_mosaic” row_height=”180″ margins=”5″ last_row=”justify” lazy_load_enable=”1″ lazy_load_initial=”35″ lazy_load_batch=”15″ display_type_view=”default” ngg_proofing_display=”0″ captions_enabled=”0″ captions_display_sharing=”1″ captions_display_title=”1″ captions_display_description=”1″ captions_animation=”slideup” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

De uitreiking

Bekijk hier een video impressie van de uitreiking.

De CASHBACK-actie gaat verder

Jeroen gaat verder: ‘De CASHBACK-actie loopt nog door tot november. Met de actie wil TuinKeur de keuze voor kwaliteit belonen. We zijn daarom ook erg enthousiast dat we, naast het bieden van kwaliteit en service, deze actie kunnen aanbieden aan onze (nieuwe) klanten.

Meer informatie over de actie is hier te lezen of neem direct contact op met Satter Hoveniers via 033 – 2530008. Meer informatie over TuinKeur is te lezen op www.tuinkeur.nl.

01030506

© Copyright 2020 TuinKeur