Welkom bij TuinKeur: hét keurmerk voor hoveniers

         
Wij zijn vanaf 24 december tot 3 januari gesloten. TuinKeur wenst iedereen een fijne dagen en een goed en gezond 2022!
 
Prijs landelijke CASHBACK-actie valt in Amsterdam

H. Lamme en Zonen Groenprojecten uit Hilversum biedt haar klanten dit tuinseizoen een leuke actie. TuinKeur, het keurmerk waar het hoveniersbedrijf bij is aangesloten, heeft een CASHBACK-actie in het leven geroepen. Elke maand worden door het keurmerk drie gelukkige winnaars getrokken uit deze landelijke actie. Eén van de winnaars van deze maand is een klant van H. Lamme en Zonen Groenprojecten en wint een bedrag van € 326,66. De uitreiking vond afgelopen week plaats.

TuinKeur gecertificeerd

H. Lamme en Zonen Groenprojecten is TuinKeur-gecertificeerd. Aansluiting bij dit keurmerk betekent dat het bedrijf uitgebreid is gecheckt en doorlopend wordt gecoacht. Hierdoor kunnen de vijf zekerheden van TuinKeur worden geboden. Door deze vijf zekerheden is men er bij dit hoveniersbedrijf van verzekerd dat er een betrouwbare en professionele partij in de tuin werkt die service en kwaliteit biedt.

Familie Stokhuyzen valt in de prijzen


Sander Lamme, eigenaar van het hoveniersbedrijf, vertelt: ‘Dit jaar is er vanuit het keurmerk een leuke actie opgezet. We vragen elke klant een recensie te schrijven over de uitgevoerde werkzaamheden. Recensies zijn voor ons bedrijf belangrijk en met het invullen hiervan maakt onze klant ook nog eens kans op 1.000 euro cashback. Eén van onze klanten is hierbij deze maand in de prijzen gevallen, fantastisch toch?’ Prijswinnaar Jan-Willem Stokhuyzen sluit zich hier bij aan: ‘Sander Lamme attendeerde ons op de CASHBACK-actie. Ik ben erg tevreden over de diensten van H. Lamme en Zonen Groenprojecten. We hebben in eerste instantie al naar volle tevredenheid onze tuin al laten aanleggen door hen. Voor een verandering in onze tuin waren de mannen van Lamme dan ook een logische keuze. Het schrijven van een recensie deed ik hierop graag: we genieten van onze groene tuin! Het winnen van de prijs was daarom een aangename verrassing!’

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”26″ display_type=”photocrati-nextgen_pro_mosaic” row_height=”180″ margins=”5″ last_row=”justify” lazy_load_enable=”1″ lazy_load_initial=”35″ lazy_load_batch=”15″ display_type_view=”default” ngg_proofing_display=”0″ captions_enabled=”0″ captions_display_sharing=”1″ captions_display_title=”1″ captions_display_description=”1″ captions_animation=”slideup” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

De CASHBACK-actie gaat verder

Sander gaat verder: ‘De CASHBACK-actie loopt nog door tot november. Met de actie wil TuinKeur de keuze voor kwaliteit belonen. We zijn daarom ook erg enthousiast dat we, naast het bieden van kwaliteit en service, deze actie kunnen aanbieden aan onze (nieuwe) klanten.

Meer informatie over de actie is te lezen op www.tuinkeur.nl/acties of neem direct contact op met H. Lamme en Zonen Groenprojecten via 035 – 6242114. Meer informatie over TuinKeur is te lezen op www.tuinkeur.nl.

01030506

© Copyright 2020 TuinKeur