Welkom bij TuinKeur: hét keurmerk voor hoveniers

         
Wij zijn vanaf 24 december tot 3 januari gesloten. TuinKeur wenst iedereen een fijne dagen en een goed en gezond 2022!
 

Hoveniersbedrijf De Vernieuwing uit Bunschoten biedt haar klanten dit tuinseizoen een leuke actie. TuinKeur, het keurmerk waar het hoveniersbedrijf bij is aangesloten, heeft een CASHBACK-actie in het leven geroepen. Elke maand worden door het keurmerk drie gelukkige winnaars getrokken uit deze landelijke actie. Eén van de winnaars van deze maand is een klant van Mulder Tuinen en wint een bedrag van € 181,20. De uitreiking vond afgelopen week plaats.

TuinKeur gecertificeerd

Hoveniersbedrijf De Vernieuwing is TuinKeur-gecertificeerd. Aansluiting bij dit keurmerk betekent dat het bedrijf uitgebreid is gecheckt en doorlopend wordt gecoacht. Hierdoor kunnen de vijf zekerheden van TuinKeur worden geboden. Door deze vijf zekerheden is men er bij Hoveniersbedrijf De Vernieuwing van verzekerd dat er een betrouwbare en professionele partij in de tuin werkt die service en kwaliteit biedt.

Schaap en Van Dijk Belastingadvies & Accountants valt in de prijzen

Rutger de Graaf, eigenaar van het hoveniersbedrijf, vertelt: ‘Dit jaar is er vanuit het keurmerk een leuke actie opgezet. We vragen elke klant een recensie te schrijven over de uitgevoerde werkzaamheden. Recensies zijn voor ons bedrijf belangrijk en met het invullen hiervan maakt onze klant ook nog eens kans op 1.000 euro cashback. Eén van onze klanten is hierbij deze maand in de prijzen gevallen, fantastisch toch?’ Namens Schaap en Van Dijk sluit Wijnant Schaap zich hier bij aan: ‘Rutger de Graaf attendeerde ons op de CASHBACK-actie. Ik ben erg tevreden over de diensten van Hoveniersbedrijf De Vernieuwing. We zochten op het terrein naar aansluiting met het nieuwe interieur. Ook moest er nieuwe parkeergelegenheid komen. Het eindresultaat mag er zijn en springt er uit op het industrieterrein. Mooi om te ervaren hoe men denkt in oplossingen en niet in problemen!

Het schrijven van een recensie deden we dan ook graag. Dat we ook nog eens in de prijzen vallen was een aangename verrassing!’

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”25″ display_type=”photocrati-nextgen_pro_mosaic” row_height=”180″ margins=”5″ last_row=”justify” lazy_load_enable=”1″ lazy_load_initial=”35″ lazy_load_batch=”15″ display_type_view=”default” ngg_proofing_display=”0″ captions_enabled=”0″ captions_display_sharing=”1″ captions_display_title=”1″ captions_display_description=”1″ captions_animation=”slideup” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

De CASHBACK-actie gaat verder

Rutger vervolgt: ‘De CASHBACK-actie loopt nog door tot november. Met de actie wil TuinKeur de keuze voor kwaliteit belonen. We zijn daarom ook erg enthousiast dat we, naast het bieden van kwaliteit en service, deze actie kunnen aanbieden aan onze (nieuwe) klanten.

Meer informatie over de actie is te lezen op www.tuinkeur.nl/acties of neem direct contact op met Hoveniersbedrijf De Vernieuwing via 06 – 46722063. Meer informatie over TuinKeur is te lezen op www.tuinkeur.nl.

01030506

© Copyright 2020 TuinKeur