Welkom bij TuinKeur: hét keurmerk voor hoveniers

         
Wij zijn vanaf 24 december tot 3 januari gesloten. TuinKeur wenst iedereen een fijne dagen en een goed en gezond 2022!
 

Wilco Hubers Tuinaanleg & Onderhoud biedt haar klanten dit jaar een leuke actie. Iedere klant maakt namelijk kans op gedeeltelijke teruggave van de factuur van het hoveniersbedrijf. Deze maand is een klant van Wilco Hubers Tuinaanleg & Onderhoud in de prijzen gevallen: er werd een cheque uitgereikt van € 1.000. De actie maakt deel uit van een landelijke actie van TuinKeur, het keurmerk waar het hoveniersbedrijf bij is aangesloten.

William Gorissen valt in de prijzen


Wilco Hubers, eigenaar van het hoveniersbedrijf,vertelt: ‘Vanzelfsprekend zijn tevreden klanten voor ons het uitgangspunt. Met onsteam maken we hier ons elke dag hard voor. In dit licht vragen we elke klanteen recensie voor ons te schrijven. In eerste instantie gebruiken we dezefeedback om onze dienstverlening nog verder te verbeteren. Anderzijds geven derecensies andere tuingeïnteresseerden de gelegenheid zich objectief een beeldvan ons bedrijf te vormen. Recensies zijn daarom erg belangrijk voor onsbedrijf.

Met het invullen van een recensie maken onze klanten dit jaar ook nog eens kans op 1.000 euro cashback. Eén van onze klanten is hierbij deze maand in de prijzen gevallen, fantastisch toch?’

TuinKeur gecertificeerd
Wilco Hubers Tuinaanleg & Onderhoudis TuinKeur-gecertificeerd. Aansluiting bij dit keurmerk betekent dat het bedrijf uitgebreid is gecheckt en doorlopend wordt gecoacht. Hierdoor kunnen de vijf zekerheden van TuinKeur worden geboden. Door deze vijf zekerheden is men er bij dit hoveniersbedrijf van verzekerd dat er een betrouwbare en professionele partij in de tuin werkt die service en kwaliteit biedt.

De CASHBACK-actie gaat verder

Wilco besluit: ‘De CASHBACK-actie liep door tot en met november. Gelukkig komt de actie in 2019 terug! Met de actie wil TuinKeur de keuze voor kwaliteit belonen. We zijn daarom ook erg enthousiast dat we, naast het bieden van kwaliteit en service, deze actie kunnen aanbieden aan onze (nieuwe) klanten.’

01030506

© Copyright 2020 TuinKeur