Welkom bij TuinKeur: hét keurmerk voor hoveniers

         
Wij zijn vanaf 24 december tot 3 januari gesloten. TuinKeur wenst iedereen een fijne dagen en een goed en gezond 2022!
 

Jos Pheninckx Hoveniers uit Den Hout biedt haar klanten dit tuinseizoen een leuke actie. TuinKeur, het keurmerk waar het hoveniersbedrijf bij is aangesloten, heeft een CASHBACK-actie in het leven geroepen. Elke maand worden door het keurmerk drie gelukkige winnaars getrokken uit deze landelijke actie. Eén van de winnaars van deze maand is een klant van Jos Pheninckx Hoveniers en wint een bedrag van € 598,09. De uitreiking vond afgelopen week plaats.

TuinKeur gecertificeerd
Jos Pheninckx Hoveniers is TuinKeur-gecertificeerd. Aansluiting bij dit keurmerk betekent dat het bedrijf uitgebreid is gecheckt en doorlopend wordt gecoacht. Hierdoor kunnen de vijf zekerheden van TuinKeur worden geboden. Door deze vijf zekerheden is men er bij dit hoveniersbedrijf van verzekerd dat er een betrouwbare en professionele partij in de tuin werkt die service en kwaliteit biedt.

V.V.E. Wilhelminapark valt in de prijzen

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”48″ display_type=”photocrati-nextgen_pro_mosaic” row_height=”180″ margins=”5″ last_row=”justify” lazy_load_enable=”1″ lazy_load_initial=”35″ lazy_load_batch=”15″ display_type_view=”default” ngg_proofing_display=”0″ captions_enabled=”0″ captions_display_sharing=”1″ captions_display_title=”1″ captions_display_description=”1″ captions_animation=”slideup” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Jos Pheninckx, eigenaar van het hoveniersbedrijf, vertelt: ‘Dit jaar is er vanuit het keurmerk een leuke actie opgezet. We vragen elke klant een recensie te schrijven over de uitgevoerde werkzaamheden. Recensies zijn voor ons bedrijf belangrijk en met het invullen hiervan maakt onze klant ook nog eens kans op 1.000 euro cashback. Eén van onze klanten is hierbij deze maand in de prijzen gevallen, fantastisch toch?’ Hans Keur, namens prijswinnaar V.V.E. Wilhelminapark, sluit zich hier bij aan: ‘Jos attendeerde ons op de CASHBACK-actie. Wij zijn erg tevreden over de diensten van zijn hoveniersbedrijf. De mannen van Jos Pheninckx Hoveniers voeren naar volle tevredenheid het onderhoud van ons terrein uit en komen altijd de gemaakte afspraken na. Het schrijven van een recensie deed ik dan ook met veel plezier. We waren erg verrast toen we van TuinKeur te horen kregen dat we één van de prijswinnaars waren.’


De CASHBACK-actie gaat verder

Jos gaat verder: ‘De CASHBACK-actie loopt door tot en met november, maar ook volgend tuinseizoen kunnen we de actie weer aanbieden. Recent is namelijk door TuinKeur besloten de actie in 2018 te herhalen. Met de actie wil TuinKeur, het keurmerk waar we bij zijn aangesloten, de keuze voor kwaliteit belonen. We zijn daarom ook erg enthousiast dat we, naast het bieden van kwaliteit en service, deze actie kunnen aanbieden aan onze (nieuwe) klanten.

Meer informatie over de actie is te lezen op www.jospheninckxhoveniers.nl/acties of neem direct contact op met Jos Pheninckx Hoveniers via 06 – 51354542. Meer informatie over TuinKeur is te lezen op www.tuinkeur.nl.

01030506

© Copyright 2020 TuinKeur