Welkom bij TuinKeur: hét keurmerk voor hoveniers

         
Wij zijn vanaf 24 december tot 3 januari gesloten. TuinKeur wenst iedereen een fijne dagen en een goed en gezond 2022!
 
Prijs landelijke CASHBACK-actie valt in Wehl

Eco Groen uit Wehl biedt haar klanten dit tuinseizoen een leuke actie. TuinKeur, het keurmerk waar het hoveniersbedrijf bij is aangesloten, heeft een CASHBACK-actie in het leven geroepen. Elke maand worden door het keurmerk drie gelukkige winnaars getrokken uit deze landelijke actie. Eén van de winnaars van deze maand is een klant van Eco Groen en wint een bedrag van € 1.000. De uitreiking vond afgelopen week plaats.

TuinKeur gecertificeerd

Eco Groen is TuinKeur-gecertificeerd. Aansluiting bij dit keurmerk betekent dat het bedrijf uitgebreid is gecheckt en doorlopend wordt gecoacht. Hierdoor kunnen de vijf zekerheden van TuinKeur worden geboden. Door deze vijf zekerheden is men er bij Eco Groen van verzekerd dat er een betrouwbare en professionele partij in de tuin werkt die service en kwaliteit biedt.

De heer Stegeman wint 1.000 euro cashback

Johan Aaldering, eigenaar van het hoveniersbedrijf, vertelt: ‘Dit jaar is er vanuit het keurmerk een leuke actie opgezet. We vragen elke klant een recensie te schrijven over de uitgevoerde werkzaamheden. Recensies zijn voor ons bedrijf belangrijk en met het invullen hiervan maakt onze klant ook nog eens kans op 1.000 euro cashback. De heer Belt heeft een recensie voor ons geschreven en is hierbij deze maand in de prijzen gevallen, fantastisch toch?’ Prijswinnaar Theo Belt sluit zich hier bij aan: ‘Johan Aaldering attendeerde ons op de CASHBACK-actie. We waren en zijn erg tevreden over de diensten van Eco Groen: we hebben een stuk bestrating laten vervangen. Het schrijven van een recensie deden we dan ook graag. Dat we ook nog eens één van de prijswinnaars zijn kwam als een aangename verrassing!’

Prijs landelijke CASHBACK-actie valt in Wehl Prijs landelijke CASHBACK-actie valt in Wehl Prijs landelijke CASHBACK-actie valt in Wehl

De CASHBACK-actie gaat verder

Johan gaat verder: ‘De CASHBACK-actie loopt nog door tot november. Met de actie wil TuinKeur de keuze voor kwaliteit belonen. We zijn daarom ook erg enthousiast dat we, naast het bieden van kwaliteit en service, deze actie kunnen aanbieden aan onze (nieuwe) klanten.

Meer informatie over de actie is te lezen op www.tuinkeur.nl/acties of neem direct contact op met Eco Groen via 0314 – 683032. Meer informatie over TuinKeur is te lezen op www.tuinkeur.nl.

01030506

© Copyright 2020 TuinKeur