Welkom bij TuinKeur: hét keurmerk voor hoveniers

         
Wij zijn vanaf 24 december tot 3 januari gesloten. TuinKeur wenst iedereen een fijne dagen en een goed en gezond 2022!
 
CASHBACK-actie prijs valt in Zeewolde

GildenGroen uit Zeewolde biedt haar klanten dit tuinseizoen een leuke actie. TuinKeur, het keurmerk waar het hoveniersbedrijf bij is aangesloten, heeft een CASHBACK-actie in het leven geroepen. Elke maand worden door het keurmerk drie gelukkige winnaars getrokken uit deze landelijke actie. Eén van de winnaars van deze maand is een klant van Mulder Tuinen en wint een bedrag van € 115,63. De uitreiking vond afgelopen week plaats.

TuinKeur gecertificeerd

GildenGroen is TuinKeur-gecertificeerd. Aansluiting bij dit keurmerk betekent dat het bedrijf uitgebreid is gecheckt en doorlopend wordt gecoacht. Hierdoor kunnen de vijf zekerheden van TuinKeur worden geboden. Door deze vijf zekerheden is men er bij GildenGroen van verzekerd dat er een betrouwbare en professionele partij in de tuin werkt die service en kwaliteit biedt.

Familie Kalee valt in de prijzen

Marcel Achterberg, eigenaar van het hoveniersbedrijf, vertelt: ‘Dit jaar is er vanuit het keurmerk een leuke actie opgezet. We vragen elke klant een recensie te schrijven over de uitgevoerde werkzaamheden. Recensies zijn voor ons bedrijf belangrijk en met het invullen hiervan maakt onze klant ook nog eens kans op 1.000 euro cashback. Eén van onze klanten is hierbij deze maand in de prijzen gevallen, fantastisch toch?’ Prijswinnaar Sonja Kalee sluit zich hier bij aan: ‘Marcel Achterberg attendeerde ons op de CASHBACK-actie. Ik ben erg tevreden over de diensten van GildenGroen. Zelf ben ik een tuinliefhebster. De hovenier neemt ons het zware werk uit handen terwijl voor ons het leuke werk overblijft, voor ons een ideale combinatie! We hebben een en ander perfect op elkaar afgestemd. Het schrijven van een recensie deed ik dan ook graag. Eigenlijk was ik alweer vergeten dat we meededen aan deze actie. Het winnen van de prijs was daarom een aangename verrassing!’

De CASHBACK-actie gaat verder

Marcel gaat verder: ‘De CASHBACK-actie loopt nog door tot november. Met de actie wil TuinKeur de keuze voor kwaliteit belonen. We zijn daarom ook erg enthousiast dat we, naast het bieden van kwaliteit en service, deze actie kunnen aanbieden aan onze (nieuwe) klanten.

Lees hier meer over de CASHBACK-actie.

01030506

© Copyright 2020 TuinKeur