Welkom bij TuinKeur: hét keurmerk voor hoveniers

         
Wij zijn vanaf 24 december tot 3 januari gesloten. TuinKeur wenst iedereen een fijne dagen en een goed en gezond 2022!
 
HovenierHelpt-Booij-Amsterdam-2017

Veel snoeiwerk

Booij Hoveniers steunt Hovenier Helpt: wij vinden het prachtig om vakmanschap te combineren met het helpen van andere mensen. Samen Nederland groener maken is waar Booij Hoveniers voor staat! De kleinste daden hebben grote positieve gevolgen. Daarom hebben wij ons één dag kosteloos ingezet om hulpbehoevende mensen te helpen met hun tuin.

 

Projectomschrijving

Ik heb een mooie tuin maar door mijn handicap kan ik helemaal niets zelf. Het moet hier en daar wat bij gewerkt worden. Met name kortwieken (snoeien). Het wordt voor de mensen die me helpen te hoog en te vol. Daarom hoop ik dat u voor mij kiest zodat ik zelf verrast wordt en zij ook. Kortom 2 vliegen in 1 klap.

HovenierHelpt-Booij-Amsterdam-2017 HovenierHelpt-Booij-Amsterdam-2017 HovenierHelpt-Booij-Amsterdam-2017

 

Uitvoering project Hovenier Helpt door Booij Hoveniers

Onderstaand enkele foto’s en een video impressie van de uitvoering van het project Hovenier Helpt.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”41″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”100″ thumbnail_height=”75″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” ngg_triggers_display=”never” ngg_proofing_display=”0″ order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

 

 

Hovenier Helpt is een initiatief van TuinKeur. Meer informatie over dit project vindt u op de website van Hovenier Helpt.

 

 

01030506

© Copyright 2020 TuinKeur