Welkom bij TuinKeur: hét keurmerk voor hoveniers

         
Wij zijn vanaf 24 december tot 3 januari gesloten. TuinKeur wenst iedereen een fijne dagen en een goed en gezond 2022!
 

Hulp tuin vernieuwen

Den Hollander Groenvoorziening steunt Hovenier Helpt: wij vinden het prachtig om vakmanschap te combineren met het helpen van andere mensen. Samen Nederland groener maken is waar Den Hollander Groenvoorziening voor staat! De kleinste daden hebben grote positieve gevolgen. Daarom hebben wij ons één dag kosteloos ingezet om hulpbehoevende mensen te helpen met hun tuin.

Projectomschrijving

Ik meld t’ Stulpke in Nieuwendijk aan voor Hovenier Helpt. Dit is bedoeld voor kinderen, jongeren en jong volwassenen, met een beperking die nog thuis wonen. Dit huis word gerund door 3 meiden en een aantal vrijwilligers, de tuin is erg verwaarloosd en heeft echt een opknapbeurtje nodig. Als dit helemaal voor elkaar is kunnen de bewoners het onder toezicht met een vrijwilliger bij gaan houden.

Eigenlijk is mijn vraag om de zijkant van het huis aan te pakken, de zijkant met gras uitbreiden, een border er langs en dan onder het raam een looppad. (de oude struikjes e.d. er uit) ik weet dat dit hun allergrootste wens is. De 3 meiden die het logeerhuis runnen doen dit met zoveel liefde en geduld dat ik graag op deze manier wat terug wil doen voor hun. Alle bewoners en de ouders die met hun kinderen weer van een mooie tuin kunnen genieten.
Zie ook Hovenier Helpt.

 

Uitvoering project Hovenier Helpt door Tuinverzorging STS

Onderstaand enkele foto’s en een video impressie van de uitvoering van het project Hovenier Helpt. 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”36″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”100″ thumbnail_height=”75″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” ngg_triggers_display=”never” ngg_proofing_display=”0″ order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

 

Hovenier Helpt is een initiatief van TuinKeur. Meer informatie over dit project vindt u op de website van Hovenier Helpt. 

01030506

© Copyright 2020 TuinKeur