Welkom bij TuinKeur: hét keurmerk voor hoveniers

         
Wij zijn vanaf 24 december tot 3 januari gesloten. TuinKeur wenst iedereen een fijne dagen en een goed en gezond 2022!
 

Hovenier Helpt 2020

door | jun 9, 2020 | Hovenier Helpt | 0 Reacties

In september zet de hoveniersbranche zich voor de 6e keer weer in voor een goed doel met de actie Hovenier Helpt. Groen doen, is goed doen.

Voor wie is Hovenier Helpt?

Niet iedereen is in staat om de eigen tuin te onderhouden. Dit kan zijn doordat ze slecht ter been zijn, ziek zijn of omdat ze door harde omstandigheden geen tijd hebben. Denk in dit laatste geval bijvoorbeeld aan mensen die de afgelopen tijd hard voor ons gewerkt hebben om het coronavirus te bestrijden. Verpleegkundigen, hulpverleners en ook andere mensen die voor ons dag en nacht aan het werk zijn geweest om de boel draaiende te houden.

Al deze hulpbehoevenden verdienen rust in een mooie nette tuin, en de hoveniers van Hovenier Helpt werken hier graag aan mee.

 

Hoe werkt het als ik iemand wil aanmelden?

Als jij een hulpbehoevende kent, of bent, die hulp in de tuin kan gebruiken kan je jouw project op de website aanmelden voor Hovenier Helpt.

Projecten kunnen tot aan 1 september ingediend worden, daarna begint het selectieproces. Midden september zal bekend gemaakt worden welke projecten bij de selectie zitten. Deze gekozen projecten worden gekoppeld aan een hovenier die de werkzaamheden uit zal voeren.

*Voorwaarde: De projecten moeten binnen één dag uit te voeren zijn door een hovenier en er zullen voor de klus geen materialen worden aangeschaft.

 

De initiator

Hovenier Helpt is een maatschappelijk initiatief van TuinKeur. Mensen in Nederland meer tuinplezier laten beleven is voor TuinKeur een belangrijk streven. Hovenier Helpt geeft de mogelijkheid om tuinplezier te geven aan de mensen die dit vooral nodig hebben maar zelf niet kunnen creëren.

Naast TuinKeur zijn er ook veel partners die hun energie in het product steken door producten, diensten en financiële middelen aan te bieden.

01030506

© Copyright 2020 TuinKeur