Welkom bij TuinKeur: hét keurmerk voor hoveniers

         
Wij zijn vanaf 24 december tot 3 januari gesloten. TuinKeur wenst iedereen een fijne dagen en een goed en gezond 2022!
 

Heg snoeien

Hoveniersbedrijf Steengoed steunt Hovenier Helpt : wij vinden het prachtig om vakmanschap te combineren met het helpen van andere mensen. Samen Nederland groener maken is waar Hoveniersbedrijf Steengoed voor staat! De kleinste daden hebben grote positieve gevolgen. Daarom hebben wij ons één dag kosteloos ingezet om hulpbehoevende mensen te helpen met hun tuin.

 

Projectomschrijving

Mijn leeftijd is 86, mijn vrouw is 87 jaar. Voorheen deed ik het snoeien van de klimopheg van negen meter altijd zelf. Ik ben nu echter herstellende van een heupbreuk.
 

HovenierHelpt-HoveniersbedrijfSteengoed-Zeewolde

 

Uitvoering project Hovenier Helpt door Hoveniersbedrijf Steengoed

Onderstaand enkele foto’s en een video impressie van de uitvoering van het project Hovenier Helpt.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”39″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”100″ thumbnail_height=”75″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” ngg_triggers_display=”never” ngg_proofing_display=”0″ order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

 

 

Hovenier Helpt is een initiatief van TuinKeur. Meer informatie over dit project vindt u op de website van Hovenier Helpt.

 

01030506

© Copyright 2020 TuinKeur