Welkom bij TuinKeur: hét keurmerk voor hoveniers

         
Wij zijn vanaf 24 december tot 3 januari gesloten. TuinKeur wenst iedereen een fijne dagen en een goed en gezond 2022!
 

Geliefde tuin weer opknappen en uitdunnen zodat er weer genoten kan worden

Passie voor Tuinen steunt Hovenier Helpt: wij vinden het prachtig om vakmanschap te combineren met het helpen van andere mensen. Samen Nederland groener maken is waar  Passie voor Tuinen voor staat! De kleinste daden hebben grote positieve gevolgen. Daarom hebben wij ons één dag kosteloos ingezet om hulpbehoevende mensen te helpen met hun tuin.

Projectomschrijving

Deze tuin heeft grote emotionele waarde voor mevrouw. Haar man is een half jaar geleden overleden en hij deed de tuin altijd, Ze hebben altijd een kleurrijke verzorgde tuin gehad. Het staat allemaal vrij vol, maar er staan redelijk wat planten en fruitboompjes tussen die mevrouw wel wil houden. Deze zouden wel gesnoeid moeten worden, maar dat hangt weer van de rijpheid bv fruit af (vijgen, pruimen, tomaat). Onkruid overal verwijderen. De Palm in de voortuin moet blijven! De klimmer in de voortuin kan op voordeur-hoogte gekortwiekt worden. Het stukje gras zou eruit mogen en betegeld worden (met oog op scootmobiel). Mevrouw heeft een hogedrukreiniger, voor het reinigen van de liggende tegels. Graag alles in overleg met mevrouw doen omdat ze bang is dat er van alles uit gaat wat niet zou moeten (is al eerder gebeurd).
Het wijkteam denkt samen met mevrouw na over het onderhoud als het eenmaal weer op orde is.

Uitvoering project Hovenier Helpt door Passie voor Tuinen

Onderstaand enkele foto’s en een video impressie van de uitvoering van het project Hovenier Helpt.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”37″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”100″ thumbnail_height=”75″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” ngg_triggers_display=”never” ngg_proofing_display=”0″ order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

 

Passie voor Tuinen heeft het project uitgevoerd.

Hovenier Helpt is een initiatief van TuinKeur. Meer informatie over dit project vindt u op de website van Hovenier Helpt. 

01030506

© Copyright 2020 TuinKeur