Welkom bij TuinKeur: hét keurmerk voor hoveniers

         
Wij zijn vanaf 24 december tot 3 januari gesloten. TuinKeur wenst iedereen een fijne dagen en een goed en gezond 2022!
 

Nieuwe actie van start!

Dit jaar maakt u als klant van een TuinKeur-gecertificeerd bedrijf 20x per maand kans op een jaarabonnement van een tuinmagazine!

Word een tijdschrift-winnaar!

U heeft een TuinKeur-hovenier ingeschakeld voor professionele ondersteuning van uw tuin. Als blijk van waardering voor uw keuze voor een TuinKeur-hovenier doen wij hier nog een schepje bovenop. Door uw recensie op HovenierNederland.nl over een TuinKeur-hovenier maakt u dit jaar kans op een jaarabonnement van Tuinseizoen of Buitenleven. Iedere maand trekken wij 20 winnaars! En heeft u een eenmaal een recensie geschreven, dan speelt u het hele jaar mee!

De actie loopt van 1 januari tot en met 31 december 2020! De trekking wordt altijd op een ludieke manier gedaan. Benieuwd naar de vorige trekkingen? Klik dan op deze link.

Hoe doe ik mee?

Voor de actie wordt gebruik gemaakt van het platform HovenierNederland. Dit is een recensiewebsite voor de hoveniersbranche.

Meedoen aan de actie in 4 eenvoudige stappen:

  1. Ga naar www.hoveniernederland.nl.
  2. Zoek uw TuinKeur-hovenier
  3. Schrijf een recensie over hun werkzaamheden (het soort en de grootte van de klus maakt niet uit).
  4. Vink aan dat u meedoet met de Schrijf & Win actie.

Recensie geschreven en dan?

Elke eerste week van de maand trekken wij op een ludieke manier winnaars. Het zijn de winnaars van de voorgaande maand. De uitslag is te zien op www.tuinkeur.nl/cashback-actie/trekkingen/ of op onze facebookpagina.  De Schrijf & Win actie loopt van 1 januari tot en met 31 december 2020. Heeft u eenmaal een recensie geschreven, dan speelt u de gehele actie mee!

01030506

© Copyright 2020 TuinKeur