Welkom bij TuinKeur: hét keurmerk voor hoveniers

         
Wij zijn vanaf 24 december tot 3 januari gesloten. TuinKeur wenst iedereen een fijne dagen en een goed en gezond 2022!
 

Enkele weken geleden werd ik benaderd door RTL met de vraag of we konden helpen met een project. Een mooie opening waar ik graag naar luister. Er is hulp nodig voor Stichting Het Vergeten Kind. Een hulpbehoevende in Nederland kon niet meer genieten van zijn tuin. Probleem!

Hovenier Helpt

Zoals jullie weten wordt dit jaar alweer voor het derde jaar op rij het landelijke project Hovenier Helpt georganiseerd. Een project waarbij de gehele groene branche zich inzet om hulpbehoevende mensen weer te kunnen laten genieten van hun tuin. Zie daar een prachtige match. Hoewel de datum van uitvoering niet helemaal klopt ben ik aan het bellen gegaan.

Uitdaging met RTL

Ik werd op donderdag benaderd of we konden helpen. De hulpvraag was of een vakbekwaam hovenier kon ondersteunen bij de herinrichting van een tuin. Met een landelijke deelname van ruim 350 hoveniers aan het project Hovenier Helpt leek me dat niet zo’n probleem. Met inmiddels enige ervaring ‘in televisie’ stelde ik eerst de vraag: ‘Wanneer is de hulp nodig?’. Ik ben bij televisie namelijk gewend aan korte deadlines, maar deze was wel heel kort. De volgende dag namelijk… Hoveniers hebben het zelden zo druk gehad als dit jaar, dus het werd een uitdaging.

Dick de Jong Hoveniers

Veel hoveniers vonden het een leuk project, maar kregen het met de planning niet rond. Uiteindelijk kwamen we terecht bij Dick de Jong Hoveniers uit Rotterdam. Die kon met enig schuifwerk in de agenda tijd vrij maken. ‘Dit zijn leuke projecten om mijn medewerkers naartoe te sturen. Net even wat anders en een leuke ervaring voor hen om samen te werken met televisie!’, aldus Dick de Jong. Onderstaand een kleine impressie van de uitvoering.

Uitzending

De uitzending van het project in het kader van Hovenier Helpt is te zien op:

Maandag 11 september om 19.20 uur bij RTL 4

Zo hebben we met zijn allen, onder het motto ‘Groen doen is goed doen!’ weer iemand in Nederland mogen helpen. De rest van de uitvoering van het project Hovenier Helpt vindt plaats in de laatste week van september 2017. Meer informatie zie: hovenierhelpt.nl/

theo

Theo Clevering
Marketing specialist
theo@tuinkeur.nl

01030506

© Copyright 2020 TuinKeur