MAXAM tuinen

Welkom bij MAXAM tuinen

MAXAM is een professioneel en onafhankelijk hoveniersbedrijf, gevestigd in Gieten. Wij zijn gespecialiseerd in tuinaanleg en -onderhoud voor particulieren en bedrijven. Ons werkgebied is Groningen en Drenthe. MAXAM is opgericht in 1998 door Henk van Ginneken.

Waarom MAXAM TUINEN?

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij werken met professionele en gespecialiseerde machines en kwalitatief goede producten en materialen. Respect voor mens en milieu zijn onze basisbegrippen. Daarnaast werken wij volgens de wettelijke normen en regelgeving; iets dat vanzelfsprekend zou moeten zijn, maar in de praktijk niet overal het geval is.

U kunt bij ons terecht voor onderhoud of aanleg van uw tuin of bedrijfsterrein. Ook is het mogelijk dat wij alleen de zware of tijdrovende klussen voor u uitvoeren. In overleg is er van alles mogelijk. Waar nodig werken wij samen met andere bedrijven. Wij zorgen voor de organisatie en toezicht op de werkzaamheden, zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft.Wat klanten over MAXAM tuinen zeggen

 
 

Neem contact met MAXAM tuinen


 
06 - 52825790
info@maxam-tuinen.nl

Bezoekadres
Olde Hof 2
9461 EL Gieten