TuinKeur. Elke tuin verdient een TuinKeur-hovenier.

TuinKeur.

Het kwaliteitskeurmerk voor hoveniers.

 

Tuin ontdekt

Tuin Ontdekt is in 2009 gestart onder de naam GTO Groenvoorziening Tuin Ontdekt. Na een aantal jaren moeizaam bekend te worden onder deze naam is er bewust gekozen om in 2012 de naam te wijzigen naar Tuin Ontdekt. Door dat de kracht meer in de particuliere sector zit zijn we ons ook daar volledig op gaan richten.
 
Het is een bedrijf wat uw tuin om tovert tot een nieuwe, uitdagende en ontdekkingrijke plek. Een bedrijf wat zich in uw wensen en dromen verdiept zodat het uw persoonlijke en de mooiste tuin word wat geheel bij uw wensen en smaak past.
 
Tuin ontdekt is als bedrijf al sinds 2012 actief binnen de particuliere tuinen en heeft zo de ruime kennis en professionaliteit opgebouwd om uw tuin tot een persoonlijke en perfecte tuin te maken. Naast mijn persoonlijke ervaring als zelfstandig ondernemer heb ik ook nog meerdere jaren werkervaring bij bedrijven op gedaan. En heb ik mogen ontdekken dat ik de uitdaging en de perfectie niet uit de weg ga.
Zo ben ik binnen de tuinen samen met u als klant altijd op zoek om van  uw droom de perfecte tuin te maken. Waar u als het uw wens is lekker de handen uit de mouwen kan steken maar ook kan genieten. De tuin waar u uw uitdagingen vind maar ook uw rust. Een plek voor u alleen of met de ruimte voor al uw vrienden op de barbecue.


Wat klanten over Tuin ontdekt zeggen

 
06 - 23066048
info@tuinontdekt.nl
www.tuinontdekt.nl

Bezoekadres
Almereweg 67
3891 ZN Zeewolde