TuinKeur. Elke tuin verdient een TuinKeur-hovenier.

TuinKeur.

Het kwaliteitskeurmerk voor hoveniers.

 

Hoveniersbedrijf Nieuwenhuis

De hoveniers van Hoveniersbedrijf Nieuwenhuis hebben meer dan 10 jaar ervaring in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen. U kunt bij ons een totaalpakket krijgen (inclusief tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud), maar u kunt ook kiezen om alleen van één expertise gebruik te maken, bijvoorbeeld onze diensten als tuinontwerper.

Tuinaanleg en tuinonderhoud zijn onze expertises, maar u kunt ook gebruikmaken van onze diensten als tuinontwerper.

Wij zijn sinds de oprichting gevestigd in Ede, maar wij zijn ook actief als hovenier in Wageningen, Lunteren, Barneveld, Harskamp, Veenendaal, Bennekom, Otterlo en Ederveen.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op via 06-11090631, of maak gebruik van ons contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met op.

Tuinontwerp bij Hoveniersbedrijf Nieuwenhuis

Een tuinontwerp is maatwerk. De tuin moet voldoen aan uw wensen, én bij uw woning passen. Een helder gesprek vooraf is daarom erg belangrijk. Tijdens dit gesprek brengen wij samen met u de wensen voor uw tuin in kaart. Tevens krijgen wij een beeld van wie u bent. Wij brengen dan eveneens de huidige tuin in kaart: wat kan blijven behouden en wat kan nog hergebruikt worden.

Wij meten uw tuin en huis en maken het tuinontwerp. Dit tuinontwerp nemen wij met u door en wordt aangepast aan uw wensen. Gezamenlijk maken we ook keuzes over de te gebruiken materialen en beplanting, zodat wij een offerte op maat kunnen maken.

Tuinaanleg

Tuinaanleg begint altijd met het creëren van ruimte. Als de oppervlakte is vrijgemaakt, worden het zand en de aarde afgeleverd en in de tuin geplaatst. De eerste contouren van uw vernieuwde tuin zijn al snel te zien. In de meeste gevallen plaatsen we eerst het houtwerk, en worden vervolgens elektra en beregening ingegraven. Daarna leggen we de paden en terrassen.

Tuinaanleg wordt afgesloten met het beplanten en afwerken van de tuin.

Iedere tuinaanleg vereist een aanpak op maat. De uitdaging is om een tuin aan te leggen die past bij uw wensen en bij uw huis. Wij gaan deze uitdaging graag met u aan.

Indien gewenst is ook tuinonderhoud mogelijk door Hoveniersbedrijf Nieuwenhuis.

Tuinonderhoud

Een tuin is altijd in beweging. Een tuin is ieder seizoen weer anders en vereist tuinonderhoud. Het is belangrijk om de structuur van de tuin in de gaten te houden en bij te sturen op het moment dat de structuur ongewenst aan het veranderen is. Tuinonderhoud is in de meeste gevallen het creëren van licht, lucht en ruimte, onkruid weghalen en de tuin opschonen.

Voor meer informatie over TuinKeur, klikt u hier.Wat klanten over Hoveniersbedrijf Nieuwenhuis zeggen