Welkom bij TuinKeur: hét keurmerk voor hoveniers

         
Wij zijn vanaf 24 december tot 3 januari gesloten. TuinKeur wenst iedereen een fijne dagen en een goed en gezond 2022!
 

Nildes Tuinen

Realiseren van inspirerende tuinen

Groen betekent voor Nildes Tuinen groei, beleving, betovering en een mooie tuin. Na de wensen en behoeftes met u besproken te hebben weten wij welke tuinstijl u het meest aanspreekt. Gaat het om een moderne tuin met weinig onderhoud, een tuin in landelijke stijl of juist een kleine achtertuin. Na het maken van een tuinontwerp gaan wij beginnen met de aanleg of herinrichten van uw tuin.

Met onze ervaring en deskundigheid werken wij met veel passie, creativiteit en plezier aan uw tuin. Onze uitgevoerde projecten bestaan uit het aanleggen en onderhouden van tuinen.

Nildes Tuinen tovert groene ruimtes om voor zowel consumenten als bedrijven. Bekijk hier onze projecten die wij hebben mogen uitvoeren. Met het TuinKeur keurmerk staat Nildes Tuinen voor de 5 zekerheden: professionaliteit, betrouwbaarheid, vakbekwaam, service en kwaliteit.

We kijken bewust naar de toekomst en de plek die groen daarin heeft. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel voor jarenlang tuinplezier. Wij geloven dat Nildes een glimlach op ieders gezicht kan toveren.Wat klanten over Nildes Tuinen zeggen

06-41155881
Info@nildestuinen.nl
www.nildestuinen.nl

Bezoekadres
Raadhuisplein 21
1701 EH Heerhugowaard

 
 
 

01030506

© Copyright 2020 TuinKeur