Welkom bij TuinKeur: hét keurmerk voor hoveniers

         
Wij zijn vanaf 24 december tot 3 januari gesloten. TuinKeur wenst iedereen een fijne dagen en een goed en gezond 2022!
 

Overbeek Hoveniers

OVERBEEK, DÉ HOVENIER IN TWENTE

Overbeek Hoveniers staat bekend om z’n enthousiaste en bevlogen vakkrachten. Mensen die op het gebied van tuinaanleg en -onderhoud doorgaan tot het uiterste. Uit liefde voor het vak doen ze er alles aan om u als klant, tevreden te stellen. Ze onderscheiden zich door het leveren van keurig werk voor een eerlijke prijs. Kies Overbeek Hoveniers, daar kunt u op vertrouwen. 

 

Ontwerp, aanleg en onderhoud tuinen

Overbeek Hoveniers werkt voor zowel particulieren als bedrijven en overheden. U vindt in dit hoveniersbedrijf dé specialist als het gaat om ontwerp, aanleg en onderhoud van groen. Hebt u tuinplannen? Maak eerst eens een vrijblijvende afspraak met Overbeek Hoveniers. Ze zijn creatief en denken graag met u mee.

 

Voordelen Overbeek Hoveniers:

  • Ze creëren die tuin, precies zoals u dat wilt, passend bij de bebouwing en onderhoudsarm.
  • Uw tuin blijft mooi, elk seizoen. Zon of schaduw, al in het ontwerp, houdt Overbeek rekening met de eigenschappen van elke struik en plant.
  • Zeer ervaren hovenier voor particulieren maar ook voor bedrijven, instellingen en overheid. Voor kostenbesparing en kwaliteit, ook op lange termijn.
  • Flexibel qua inzet. Alleen iemand nodig om de heg te snoeien of voor (groot) onderhoud aan de tuin? Overbeek Hoveniers voert elke klus, van klein tot groot, met even veel zorg voor u uit.

 

Uw tuin snel klaar voor een eerlijke prijs

Bij Overbeek Hoveniers bent u aan het beste adres voor tuinontwerp, aanleg en onderhoud van groen. De hoveniers werken met professioneel materieel. Dit maakt dat ze snel, nauwkeurig en goed werk leveren. Voor de voorjaars- en winterbeurten maar ook tijdens het wekelijks maaien van gazon, berm of park. Ervaar het zelf en maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak.Wat klanten over Overbeek Hoveniers zeggen

0547 263536
info@overbeekhoveniers.nl
www.overbeekhoveniers.nl

Bezoekadres
Nijhuisweg 2
7475NL Markelo

 
 
 

01030506

© Copyright 2020 TuinKeur