Welkom bij TuinKeur: hét keurmerk voor hoveniers

         
Wij zijn vanaf 24 december tot 3 januari gesloten. TuinKeur wenst iedereen een fijne dagen en een goed en gezond 2022!
 

Prins Tuinarchitectuur

Prins Hoveniers bedrijf in Barendrecht is sinds 1940 een hecht familiebedrijf. waar service, kwaliteit en vooral u als klant centraal staan. Ons gedreven en vakkundige team werkt door heel Nederland. Met groene vingers én liefde voor het vak.

 

Tuinaanleg

Tuinaanleg of Renovatie

Onze diensten variëren van het op maat maken van complete tuinconcepten en tuinrenovatie tot het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen, terrassen en terreinen.

 

Tuinonderhoud

Tuinonderhoud Contract of op maat

Een goed tuinontwerp is de basis van uw tuin!
Een mooie tuin of een netjes onderhouden entree is een echte meerwaarde voor uw leefomgeving.

 

Bestrating

Bestratingen en onderhoud van buiten ruimte

Ook voor u als zakelijke klant hebben wij een breed portfolio aan diensten. Zoals diverse vormen van bestratingen en oplossingen voor buitenruimten van bedrijven, instellingen en V.V.E.
Zo kunt u bij ons terecht voor de aanleg van uw bedrijfstuin of bedrijfsterrein. Een stijlvolle entree van uw pand is een visitekaartje voor uw bedrijf. Daarbij houden wij rekening met de functionaliteit en indeling van uw entree.

 

Houtwerk

Houtwerkelementen

Bent u op zoek naar een hovenier voor het aanleggen van dergelijk houtwerk? Dan bent u bij Prins Tuinarchitectuur aan het juiste adres. Natuurlijk materiaal als hout laat zich op veel verschillende manieren in uw tuin toepassen. Sfeer, stijl en karakter waar u alle kanten mee uit kunt.Wat klanten over Prins Tuinarchitectuur zeggen

06-13180577
prinstuinarchitectuur@gmail.com

Bezoekadres
Ziedewij 13a
2991 LA Barendrecht

 
 
 

01030506

© Copyright 2020 TuinKeur