Welkom bij TuinKeur: hét keurmerk voor hoveniers

         
Wij zijn vanaf 24 december tot 3 januari gesloten. TuinKeur wenst iedereen een fijne dagen en een goed en gezond 2022!

Betrouwbaarheid

U wilt niet voor verrassingen komen te staan.

Betrouwbaarheid: Wanneer u het besluit heeft genomen om uw tuinwerkzaamheden (deels) over te laten aan een hovenier dan wilt u kunnen vertrouwen op een vakman.
Bij een TuinKeur-hovenier bent u ervan verzekerd dat u niet voor verrassingen komt te staan. Afspraken met u worden altijd schriftelijk vastgelegd in begrijpelijke taal. Na afloop van de werkzaamheden neemt de TuinKeur-hovenier samen met u de afgesproken werkzaamheden door.

 

Pas tevreden, als u dat bent!

Met betrouwbaarheid bent u ervan verzekerd dat de werkzaamheden conform uw opdracht zijn uitgevoerd. De TuinKeur-hovenier staat voor zijn vak en betrouwbaarheid en daarmee zijn werkzaamheden. Mochten er toch onvolkomenheden zijn dan worden deze zo spoedig mogelijk opgelost. Uw TuinKeur-hovenier is pas tevreden als u dat bent!

 

Samen met TuinKeur

Mocht u onverhoopt toch een klacht hebben en komt u er niet uit met uw hovenier, dan neemt u contact op met TuinKeur. Bij TuinKeur heeft u namelijk de mogelijkheid uw klacht voor te leggen. Een deskundig team staat voor u klaar om de klacht (indien nodig en op verzoek van Tuinkeur, op locatie) ) te beoordelen. Hierbij is het uitgangspunt dat er een bevredigende oplossing komt voor u!

 

Betrouwbaarheid: omdat u niet voor niets een vakman inschakelt!

 

betrouwbaarheid

01030506

© Copyright 2020 TuinKeur