Welkom bij TuinKeur: hét keurmerk voor hoveniers

         
Wij zijn vanaf 24 december tot 3 januari gesloten. TuinKeur wenst iedereen een fijne dagen en een goed en gezond 2022!

Kwaliteit

Een TuinKeur-hovenier heeft passie voor zijn vak.

Deze passie blijkt uit de kwaliteit die wordt geleverd. Of het nu gaat om de werkzaamheden, geleverde materialen of het advies, kwaliteitsgericht werken is een belangrijke drijfveer voor een TuinKeur-hovenier!

 

Aanleg

Wanneer u in gesprek gaat met een TuinKeur-hovenier om uw tuinplannen voor te leggen, zal deze u wijzen op de mogelijkheden in de te gebruiken materialen. Afgestemd op uw wensen, behoeften en budget worden de beste materialen en planten geselecteerd. Uw TuinKeur-hovenier staat voor zijn geleverde producten en diensten. Dit blijkt uit de garantie die wordt gegeven. Op planten (en gazon) wordt standaard één groeiseizoen garantie gegeven waardoor u ervan verzekerd bent dat de planten het komende jaar goed zullen doorgroeien. Op materialen en constructies wordt standaard één jaar garantie gegeven. 

Bekijk hier de algemene voorwaarden van TuinKeur. 

 

Onderhoud

Als het gaat om het onderhoud van uw tuin, gebruikt uw TuinKeur-hovenier kwaliteitsgereedschappen en -machines. In combinatie met de vakbekwaamheid van de hovenier bent u ervan verzekerd dat uw tuin vakkundig en efficiënt wordt onderhouden.

 

Kwaliteit

‘Kwaliteit’ is een dynamisch begrip. Uw TuinKeur-hovenier streeft daarom continu naar kwaliteitsverbetering als het gaat om te gebruiken materialen, diensten en machines. Zo bent u ten allen tijde verzekerd van kwaliteit!

 

Kwaliteit: omdat het gaat om uw tuin!

01030506

© Copyright 2020 TuinKeur