Welkom bij TuinKeur: hét keurmerk voor hoveniers

         
Wij zijn vanaf 24 december tot 3 januari gesloten. TuinKeur wenst iedereen een fijne dagen en een goed en gezond 2022!

Professionaliteit

Een TuinKeur-hovenier is een vakman die, zowel in de tuin als daarbuiten, professioneel te werk gaat.

Wanneer u besluit een hovenier in te schakelen dan is het van belang dat enerzijds uw wensen en behoeften worden vertaald in uw tuin, anderzijds dat er duidelijke afspraken worden gemaakt. Welke werkzaamheden worden uitgevoerd, welke niet? En welke materialen worden er gebruikt, tegen welke prijs? Wat is de totale investering? Worden er betalingsafspraken gemaakt?

 

Helder en transparant

Zomaar een aantal vragen die duidelijk beantwoord moeten worden in een heldere en transparante offerte. Voor een TuinKeur-hovenier is bovenstaande vanzelfsprekend. Nadat hij met u in gesprek is gegaan volgt een offerte waarin duidelijk wordt toegelicht welke werkzaamheden worden uitgevoerd, welke materialen worden verwerkt en tegen welke prijs. De TuinKeur-hovenier hanteert algemene voorwaarden. Deze voorwaarden geven weer, naast de offerte, wat u van de hovenier mag verwachten en ook waar u zelf op dient te letten. Na acceptatie van de offerte wordt een planning gemaakt zodat u precies weet wanneer uw tuinplezier kan beginnen. Situaties als weersomstandigheden kunnen natuurlijk roet in het eten gooien. Maar dan nog zal alles in het werk worden gesteld om de werkzaamheden spoedig en naar volle tevredenheid af te ronden.

 

Ordelijk en netjes

De TuinKeur-hovenier werkt ordelijk en netjes in uw tuin. Vrijgekomen afval wordt bijvoorbeeld zo snel mogelijk afgevoerd. Daarnaast wordt eventueel geluidsoverlast tot een minimum beperkt.

 

Professionaliteit: omdat de TuinKeur-hovenier staat voor zijn vak!

01030506

© Copyright 2020 TuinKeur