Welkom bij TuinKeur: hét keurmerk voor hoveniers

         
Wij zijn vanaf 24 december tot 3 januari gesloten. TuinKeur wenst iedereen een fijne dagen en een goed en gezond 2022!

Vakbekwaamheid

Een TuinKeur-hovenier is door zijn scholing en ervaring een vakman.

Of het nu gaat om een onderhoudsklus of aanleg van een nieuwe tuin: u merkt het gelijk als u in gesprek gaat. Na uw wensen en behoeften in kaart te hebben gebracht komt de vakbekwaamheid van de hovenier om de hoek kijken.

 

Aanleg

Als het gaat om de aanleg van een nieuwe tuin dan is er vaak genoeg inspiratie: u wilt bepaalde planten of bomen terugzien in het ontwerp. Of wellicht weet u al waar het terras of gazon moet komen. Het invullen van het totaalplaatje wordt hierop vaak als lastig ervaren: welke soorten planten of bomen passen bij elkaar? Welke steen- en houtsoorten zijn aan te bevelen? Of welke afmeting terras of vijver past het beste in mijn tuin? Bij de TuinKeur-hovenier staat luisteren en inventariseren voorop wanneer u in gesprek gaat. Vervolgens worden uw wensen en behoeften gekoppeld aan de toewijding, kennis en ervaring van de hovenier. Deze combinatie resulteert in een eindresultaat welke past bij u! De TuinKeur-hovenier is op de hoogte van de laatste trends. Deze trends worden vertaald in uw tuin zodat u verzekerd bent van de meest actuele materialen in uw tuin.

 

Onderhoud

Uw TuinKeur-hovenier weet wat goed is voor uw tuin. Uw onderhoudswerkzaamheden zijn daarom in goede handen bij een TuinKeur-hovenier. Voorop staat dat u de regisseur bent: of u nu graag twee keer per jaar een snoeibeurt laat uitvoeren of liever eens per twee weken uw tuin laat onderhouden.

 

Vakbekwaamheid: omdat u niet voor niets een vakman inschakelt!

01030506

© Copyright 2020 TuinKeur