Home » Acties » deHovenier.nu in actie voor Hovenier Helpt
ActiesHovenier Helpt
Share

Worteldoek doet zijn werk niet meer

deHovenier.nu steunt Hovenier Helpt. : wij vinden het prachtig om vakmanschap te combineren met het helpen van andere mensen. Samen Nederland groener maken is waar deHovenier.nu voor staat! De kleinste daden hebben grote positieve gevolgen. Daarom hebben wij ons één dag kosteloos ingezet om hulpbehoevende mensen te helpen met hun tuin.

Projectomschrijving

Jaren geleden is hier worteldoek en split gelegd. Door de jaren en het vervangen van planten is het worteldoek kapot. Hierdoor komt er op veel plaatsen onkruid en kweek door. Het zou mooi zijn als het worteldoek word vervangen, het split word opgeschoond en het onkruid word verwijderd.

Hovenier Helpt Worteldoek doet zijn werk niet meer.

Uitvoering project Hovenier Helpt door deHovenier.nu

Onderstaand enkele foto’s en een video impressie van de uitvoering van het project Hovenier Helpt.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”35″ display_type=”photocrati-nextgen_pro_mosaic” row_height=”180″ margins=”5″ last_row=”justify” lazy_load_enable=”1″ lazy_load_initial=”35″ lazy_load_batch=”15″ display_type_view=”default” ngg_proofing_display=”0″ captions_enabled=”0″ captions_display_sharing=”1″ captions_display_title=”1″ captions_display_description=”1″ captions_animation=”slideup” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

 

Hovenier Helpt is een initiatief van TuinKeur. Meer informatie over dit project vindt u op de website van Hovenier Helpt.

Share

Misschien vind u dit ook leuk

Wat te doen in oktober

Bekijk hier de tuinkalender van deze maand.

Naar de tuinkalender >

Voordelen moderne heesterrozen

Meer informatie >

Woekerende bamboe – Lieuwe weet het

Meer informatie >