Loading...

Welkom bij TuinKeur: hét keurmerk voor hoveniers

         
         
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kom in de Kas

4 april t/m 5 april

Gratis

Kom in de kas en beleef een wereldse dag op 4 en 5 april 2020!

Zo’n 200 enthousiaste kwekers zetten in het weekend van 4 en 5 april 2020 de deuren van hun kas open zodat iedereen kennis kan komen maken met de verrassende wereld die achter het glas van de kas schuil gaat.

De Nederlandse glastuinbouw is werelds! Van oorsprong tot afzet, van import tot export, en van wereldse tradities tot wereldse gerechten. Nederlandse kinderen groeien op met Hollandse kropsla uit de kas en Italiaanse kinderen met heerlijke, sappige tomaten in de pasta. Russische kinderen geven hun meester en juf op de eerste schooldag een bloem en in Japan staat een gele chrysant symbool voor de zon en het licht.

Deze wereldse belevingen kun je allemaal ontdekken en ervaren tijdens Kom in de Kas, het leukste, lekkerste en leerzaamste uitje voor jong en oud.

Kom in de Kas is het enige publieksevenement van de glastuinbouwsector en wordt gefinancierd door de sector zelf (Royal FloraHolland en DPA) en hoofdsponsors Rabobank en Interpolis.
In het eerste weekend van april zetten gastvrije tuinders de deuren van hun kas open voor het publiek. Een unieke gelegenheid om te komen zien, ruiken, proeven en ervaren wat er allemaal gebeurt achter het glas van de kas. Een gratis dagje uit voor het hele gezin.

Gegevens

Begin:
4 april
Einde:
5 april
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Website:
https://www.komindekas.nl/