Welkom bij TuinKeur: hét keurmerk voor hoveniers

         
Wij zijn vanaf 24 december tot 3 januari gesloten. TuinKeur wenst iedereen een fijne dagen en een goed en gezond 2022!

Zorgeloos genieten van jouw tuin begint hier!

Je herkent het wel, een mooie zomerdag lekker achterover leunend op een stoel in je tuin. Je ziet hoe de zon langzaam verkleurt en in je hand een heb je een lekker drankje.

Terwijl je zo zit, wat drinkt en rondkijkt in je tuin is er toch iets wat je niet lekker zit. Jouw tuin. Er liggen tegels los, het gras ligt er niet mooi bij en er is een wildgroei aan planten. Hoe ga je jouw verwilderde tuin te lijf? Wat moet je doen?

Lees meer…

De kracht van een TuinKeur-hovenier.

TuinKeur is een onafhankelijk keurmerk dat duidelijkheid schept in het grote aanbod van hoveniers. Bij TuinKeur weet u dat het goed zit, want deze hoveniers zijn uitgebreid gecheckt en worden doorlopend gecoacht. Hierdoor bent u bij een TuinKeur-gecertificeerde hovenier ervan verzekerd dat er een betrouwbaar en professioneel bedrijf in uw tuin werkt die service en kwaliteit biedt.

Boek over de 5 zekerheden

 

 

 

 

De 5 zekerheden van een TuinKeur-hovenier:

 

    Professionaliteit

    Service

    Vakbekwaamheid

    Betrouwbaarheid

    Kwaliteit

 

Geschil met uw hovenier?

De voordelen van een TuinKeur-hovenier.

 

Is er een probleem waar u en uw TuinKeur-hovenier onverhoopt niet uitkomen?  TuinKeur kijkt dan eerlijk en objectief naar de kwestie en zal alles in het werk stellen om een voor u bevredigende oplossing te vinden.

TuinKeur behandelt klachten van consumenten tegen een hovenier. Dit zijn bedrijven die uw tuin aanleggen of onderhouden.

[bedrijven]
[news-bottom]

Heeft u ons spotje gemist op NPO1 of NPO2? Luister ze dan hier:

Spotje 1Spotje 2

Volg ons ook op:

01030506

© Copyright 2020 TuinKeur