Hier begint jouw droomtuin!
Selecteer een pagina
 
Home » Acties » Hoveniersbedrijf Frankenhuyzen in actie voor Hovenier Helpt
ActiesHovenier Helpt
hovenierhelpt-frankenhuyzen-Beusichem-2017

Tuinvijver en basis prieel

 

Hoveniersbedrijf Frankenhuyzen steunt Hovenier Helpt : wij vinden het prachtig om vakmanschap te combineren met het helpen van andere mensen. Samen Nederland groener maken is waar Hoveniersbedrijf Frankenhuyzen voor staat! De kleinste daden hebben grote positieve gevolgen. Daarom hebben wij ons één dag kosteloos ingezet om hulpbehoevende mensen te helpen met hun tuin.

 

Projectomschrijving

Deze mevrouw is behoorlijk gehandicapt door Sclerodermie. Dit is een bijzondere vorm van reuma. Ze is alleenstaand en is gek op haar tuin, welke ze met haar kromme handen probeert te onderhouden. Zij klaagt nooit maar kan niet goed bukken. Alleen maar staan en met haar handen kan ze niet veel. Nu is haar prieel ingestort en zit haar vijvertje dicht van de planten. Is het mogelijk hiervoor hulp te vragen? jullie zouden haar bijzonder blij maken waardoor ze de wereld weer aan kan.
 

hovenierhelpt-frankenhuyzen-Beusichem-2017 hovenierhelpt-frankenhuyzen-Beusichem-2017 hovenierhelpt-frankenhuyzen-Beusichem-2017

Uitvoering project Hovenier Helpt door Hoveniersbedrijf Frankenhuyzen

Onderstaand enkele foto’s en een video impressie van de uitvoering van het project Hovenier Helpt.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”42″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”100″ thumbnail_height=”75″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” ngg_triggers_display=”never” ngg_proofing_display=”0″ order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

 

 

Hovenier Helpt is een initiatief van TuinKeur. Meer informatie over dit project vindt u op de website van Hovenier Helpt.

 

Misschien vindt u dit ook leuk

Wat te doen in februari

Bekijk hier de tuinkalender van deze maand.

Naar de tuinkalender >

Zomerbollen met gele bloemen voor een vrolijke tuin

Meer informatie >

Engerlingen in mijn gazon – Lieuwe weet het

Meer informatie >