Welkom bij TuinKeur: hét keurmerk voor hoveniers

         
Wij zijn vanaf 24 december tot 3 januari gesloten. TuinKeur wenst iedereen een fijne dagen en een goed en gezond 2022!
 

In de greep van Corona

door | mrt 20, 2020 | Tuintips | 0 Reacties

IN DE GREEP VAN CORONA

Consumenten vragen ons hoe onze hoveniers omgaan met het werk in de tuin. Het is iedereen inmiddels wel duidelijk dat de natuur zich niet laat dwingen.

We hebben nog geen zogeheten lockdown. Onze vakmensen zullen alles in het werk stellen om op een verantwoorde manier het werk in de tuin te starten/voortzetten zolang mogelijk is en toegestaan. Immers, nu het voorjaar op doorbreken staat, schakelt ook de tuin in een hogere versnelling.

Onze vakmensen kunnen aan de slag in uw tuin zodat de tuin op tijd klaar is voor het seizoen. Als we samen een aantal aanpassingen en regels volgen moet dit niet tot ongewenste situaties leiden.

1.
Voordat het team in uw tuin aan de slag gaat is er telefonisch contact. Dan kunnen uw wensen besproken worden. Ziet u liever af van ondersteuning in uw tuin laat het dan gerust weten, we zullen dan op een later tijdstip een afspraak maken.

2.
Het team wat in uw tuin aan de slag gaat komt niet handen schudden of nader kennis maken.
Het is niet nodig het team van koffie etc. te voorzien, ze hebben alles bij zich. Als het weer het toelaat nemen ze een pauze in de tuin of anders in de auto.
Het team maakt geen gebruik van uw toilet. Dit regelen ze zelf.
Kortom het contact beperken we, hoe vervelend ook, zoveel mogelijk tot nihil. We willen immers elkaar niet onnodig belasten.

3.
Lopende afspraken over ontwerp, herinrichting en offertes zullen onze hoveniers van geval tot geval bekijken. Ze nemen contact met u op om het vervolgtraject te bespreken.

Overige.
Deze tijden zijn stressvol voor u maar ook voor onze vakmensen. De ‘normale’ werkwijze en planning komt fors onder druk te staan. Een goede communicatie is daarom belangrijk. Aarzel dus niet om contact met uw hovenier op te nemen.

Indien u vragen heeft kunt u contact opnemen met TuinKeur telefoonnummer 0528 – 33 16 78

01030506

© Copyright 2020 TuinKeur