Welkom bij TuinKeur: hét keurmerk voor hoveniers

         
Wij zijn vanaf 24 december tot 3 januari gesloten. TuinKeur wenst iedereen een fijne dagen en een goed en gezond 2022!
 

Wie gaat jouw tuin onderhouden als je op vakantie bent?

De zon schijnt, de tuin staat in bloei en jij hebt wellicht de vakantieplannen al klaar.
Maar heb je ook gedacht aan wie jouw tuin gaat onderhouden als je op vakantie bent?

Genieten van de tuin

De zomer is nu op zijn top en dat is ook in de tuin terug te zien. De vakantie is daarom een gevaarlijk moment voor de tuin, want deze heeft juist nu de aandacht nodig. Je wilt niet dat alle tijd en energie die je al in de tuin hebt gestopt voor niets is geweest. En niets is natuurlijk lekkerder dan van vakantie terug komen en dan verder kunnen relaxen in een tuin die er piekfijn bij ligt!

Planten water geven in de vakantie

Handig: naast het tuinonderhoud oogt je huis ook bewoond

Achtertuin aangelegd door een TuinKeur-hovenier

Een bekende of een hovenier?

Niet iedereen heeft de kennis of de groene vingers die nodig zijn voor het onderhouden van een tuin. Heb je buren die wel iets van tuinieren weten, dan kan je jezelf gelukkig prijzen en vragen of zij jouw tuin kunnen onderhouden tijdens jouw vakantie. Mocht je de pech hebben dat je tegelijk met de groene buren op vakantie gaat of dat je niet zulke buren of kennissen hebt? Dan is een hovenier een mooie uitkomst.

Wat kan een hovenier voor jouw vakantieonderhoud betekenen?

De planten hebben water nodig, zeker als jij voor langere tijd weg bent. Een hovenier kan een bewateringssysteem voor je aanleggen of een pomp in de vijver maken zodat ook daar het water op peil blijft. Ook moet natuurlijk gelet worden op gevoelige soorten of jonge aanplant. Deze hebben namelijk extra aandacht nodig. De meeste mensen komen daar helaas pas achter als het te laat is.

Om een mooi gazon te krijgen moet het eigenlijk iedere week gemaaid worden. Als dit te lang niet gebeurt, zal het maaien steeds moeilijker gaan en het resultaat zal er ook niet beter op worden.

Verder kunnen er allerlei klusjes meegenomen worden naast het hoognodige, denk bijvoorbeeld aan onkruid verwijderen, snoeien van hagen, graskanten steken en controleren van de beplanting op ziektes en plagen.

TuinKeur

Om je keuze bij het zoeken van een hovenier makkelijker te maken is er TuinKeur, het enige keurmerk voor hoveniersbedrijven. Bij TuinKeur zijn bedrijven aangesloten die willen blijven groeien in kwaliteit en weten dat ze samen meer kunnen dan alleen. TuinKeur gecertificeerde hoveniers zijn gevestigd in heel Nederland. Op dit moment zijn er 319 bedrijven bij TuinKeur aangesloten. Dit betekent dat er altijd een TuinKeur gecertificeerd bedrijf bij jou in de regio zit!

Keuzestress

Keuzes zijn overal! Ga ik het vakantieonderhoud laten doen door iemand uit mijn vriendenkring of kies ik voor een professional? Als je voor de laatste optie gaat kunnen wij je helpen bij het maken van de keuze. Twijfel je voor wie je moet kiezen? Alle TuinKeur-hoveniers staan op de recensiewebsite voor hoveniers (https://hoveniernederland.nl/). Je zoekt op jouw regio en de hoveniersbedrijven die het beste zijn beoordeeld door hun klanten komen bovenaan.

Ook kan je op de recensiewebsite lezen wat deze klanten precies vinden van hun hovenier. Hoe kan je via internet nu beter te weten komen of je dat bedrijf moet vragen of beter links kan laten liggen? Neem gewoon contact op en nodig de hovenier desgewenst uit.

€ 1000,- cashback op je factuur

Als je een TuinKeur hovenier inschakelt, dan biedt TuinKeur jou dit jaar een mooie actie aanbieden. Als jij een recensie schrijft over de werkzaamheden van de hovenier maak je kans op € 1000,- cashback op je factuur. Elke maand is er een nieuwe winnaar! Lees hier meer over de cashback-actie: https://tuinkeur.nl/acties/

Uitreiking cashback-actie 2019

01030506

© Copyright 2020 TuinKeur