Welkom bij TuinKeur: hét keurmerk voor hoveniers

         
Wij zijn vanaf 24 december tot 3 januari gesloten. TuinKeur wenst iedereen een fijne dagen en een goed en gezond 2022!
 
Zorgeloos genietn van uw gazon met een roboscooter of vakbekwaam TuinKeur-hovenier

Het gras is altijd groener bij de buren? Dat hoeft natuurlijk niet. Maar wilt u genieten van een mooie grasmat dan verdient uw gazon wel de nodige aandacht.

Verticuteren, maaien en bemesten

Het is belangrijk om uw gazon te verticuteren zodat de grasmat belucht wordt  en het mos verwijderd. Voor het verticuteren kan het gazon wat korter gemaaid worden dan normaal. Vervolgens kan er in verschillende richtingen geverticuteerd worden. Tijdens het hoofdseizoen wordt het gras regelmatig gemaaid en moet het gras telkens herstellen en weer groeien. Juiste en voldoende bemesting is dan belangrijk. Let er tijdens het maaien wel op dat er niet te kort gemaaid wordt. Dit is een veel gemaakte fout om niet te vaak te hoeven maaien. Alleen een langere grasspriet heeft een grotere voorraad water en is daarom dus beter bestand tegen de eerste droogte.  Gemiddeld adviseren wij een maaihoogte van drie tot vier centimeter.

Niet langer maaien?

Gemak dient de mens! Er zijn meerdere opties om zelf niet meer te hoeven maaien. Het maaien kan worden uitbesteed aan een van onze hoveniers. Informeer eens naar maai abonnementen!
Een andere optie is een robot maaier? Deze zijn er tegenwoordig in vele modellen verkrijgbaar. Momenteel loopt er een actie met de ROBO SCOOTERS van Wolf Garten. Indien u via Bol.com een ROBOSCOOTER 400 of  ROBOSCOOTER 600 aanschaft, dan wordt deze GRATIS door een TuinKeur-hovenier geïnstalleerd. Geen ergernis meer voor het maaien van het gazon. Geen ergernis tijdens de installatie.

Roboscooter Wolf Garten

Alles uitbesteden?

Onze TuinKeur-hoveniers kunnen u vanzelfsprekend ook volledig ontzorgen op het gebied van gazon. Geen omkijken meer naar verticuteren, bemesten of maaien. Informeer eens naar de complete gazon abonnementen bij een TuinKeur-hovenier in uw regio.

TuinKeur-hoveniers vinden het belangrijk dat u geniet van de tuin en van een mooi groen gazon!
Op deze manier proberen wij ook bij u tuinplezier te bezorgen.

Info ROBOSCOOTER

Extra genieten van uw gazon en toch keurig verzorgd? Met de ROBOSCOOTER® 400 van WOLF-Garten wordt u op uw wenken bediend. Eenmalig aanleggen en installeren en de robotmaaier doet de rest. De speciale mulchmessen zorgen voor een egaal maairesultaat. Software is ingericht op het maaien van gazons tot 400 m². De gratis installatie van de robotmaaier wordt verzorgd door een Tuinkeur gecertificeerde hovenier uit uw regio.

01030506

© Copyright 2020 TuinKeur