Loading...

Welkom bij TuinKeur: hét keurmerk voor hoveniers

         
         
 
Tuinonderhoud in juli

 

 Hoe pak je als hovenier de marketing op voor je bedrijf?

Dit blijkt in de praktijk vaak lastig in te vullen. Op het moment dat er tijd voor is, in de winterperiode, dan leeft het allemaal nog niet zo. Op het moment dat het er aan toe is hebben we moeite om onze mailboxen en communicatie met klanten bij te houden.

Dit jaar is het anders, dit jaar gaat het anders.

Planning blijft moeilijk, maar veel hoveniers zijn super actief op het gebied van marketing. Wij willen via onze site wekelijks de marketing updates bij gaan houden. Ondanks de vele aanvragen en ondersteuning die wij zelfs gedurende jullie hoofdseizoen mogen bieden, blijft er de vraag voor inspiratie. Onderstaand een tweetal flyers welke wij onlangs hebben gerealiseerd voor klanten.

Bodemonderzoek vakbekwaam hovenier

De bodem is het fundament van de tuin.Wat is de status van deze bodem? Dit kan een vakbekwaam hovenier voor de consument inzichtelijk maken middels een bodemonderzoek. Wilt u ook uw vakbekwaamheid onder de aandacht bij de consument middels uitleg over de bodem als fundament van de tuin? Bestel dan de flyer: ‘Plant u in een goede bodem?’

bodemonderzoek_800

Wilt u ook gebruik maken van een flyer over het bodemonderzoek?

Neem dan contact op via de mail info@tuinkeur.nl of telefonisch via 0528-331678.

in-lite dealer?

in-lite dealers hovenier

Voor de in-Lite dealers onder ons hebben wij een flyer over tuinverlichting ontwikkeld, waarin de voordelen van verlichting duidelijk worden gemaakt. Hierbij wordt er op aangestuurd dat bij de aanleg ervan ondersteuning van een vakman uitkomst kan bieden.Voorbeeld van de flyer:

 

Tuinverlichting_hoveniers_800

Wilt u ook gebruik maken van een flyer over in-lite verlichting?

Neem dan contact op via de mail info@tuinkeur.nl of telefonisch via 0528-331678.