Home » TuinKeur » Stagiair – Mediavormgever
TuinKeurVacatures

Stagiair – Mediavormgever

door | mei 22, 2019 | TuinKeur, Vacatures

Gezocht: Mediavormgever

(plekken beschikbaar vanaf februari 2020)

Stage mediavormgever

Stagiair gezocht! Lees deze pagina even rustig door, bedenk of wat wij doen jou ook leuk lijkt. Is dat antwoord ja? Stuur dan je CV met motivatiebrief naar ons toe!

Functieomschrijving

Als mediavormgever ben je verantwoordelijk voor de grafische uitingen van TuinKeur. Je houdt je bezig met de ontwikkeling van bestaande producten en uitwerking van nieuwe ideeën. Daarnaast ga je actief aan de slag met klantenwerk. Je ontwerpt grafische uitingen voor gecertificeerde TuinKeur-hoveniers.

Je activiteiten bevatten het ontwerpen van drukwerk zoals: folders, magazines, flyers en overige promotiematerialen. Daarnaast zijn we ook bezig met videobewerking en content schrijven. Mogelijk kan er in dit proces worden meegedacht. Mocht je je eigen specialiteit meebrengen dan staan wij hier open voor.

Wil je eens een aantal ontwerpen van ons zien? Kijk dan even rond in onze webshop.

Wat is TuinKeur?

TuinKeur is een keurmerk voor hoveniersbedrijven. Enerzijds biedt TuinKeur haar aangesloten ondernemers onderscheidend vermogen in de markt (van potentiële opdrachtgevers). Anderzijds biedt TuinKeur haar aangesloten ondernemers praktische ondersteuning en begeleiding op een breed terrein. Werkzaamheden die TuinKeur voor haar aangesloten ondernemers uitvoert zijn:

  • Coaching/begeleiding van de ondernemer (op diverse gebieden).
  • Opmaak en onderhoud van websites.
  • Opmaak en onderhoud van sociale media profielen.
  • Begeleiding bij personeelsvraagstukken.
  • Begeleiding bij cao vraagstukken.

TuinKeur heeft een relatiebestand van circa 320 hoveniersbedrijven welke in het gehele land actief zijn.

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Jarno Beugeling via telefoonnummer 0528 – 331678 of via jarno@tuinkeur.nl. Sollicitaties kunnen eveneens worden verzonden naar dit e-mailadres. Om jouw sollicitatie zo goed mogelijk te kunnen beoordelen ontvangen wij graag een motivatie en een recente CV.

Oud stagiaires over hun stage periode bij TuinKeur:

Mijn naam is Shannen Huizinga. Ik ben 18 jaar oud en woon in Marknesse. Ik studeer mediavormgeving op het Landstede in Zwolle en zit nu in mijn 2de jaar van de opleiding. Ik heb het laatste half jaar van 2018 stage gelopen bij TuinKeur. Tijdens mijn stage heb ik opdrachten gekregen als folders, flyers en video’s maken. Ik vond het leuk om de vrijheid te krijgen en mezelf te ontwikkelen.

Wat minder was het inpakken van pakketten, maar ja bij welke stage moet je niet af en toe zulke klusjes doen. Ik heb niet echt een moment die ik als leerzaamste moment zie, maar wel kleine leermomentjes waar je wat aan hebt. De volgende stagiair zou ik mee willen geven dat ze goed opletten op tips die ze krijgen en alles wat je maakt goed opslaat, zodat je geen werk kwijt raakt en veel werk hebt voor je stageverslag. Ik weet niet nog niet wat ik na deze studie wil doen, maar daar heb ik nog even voor om over na te denken.

Shannen Huizinga

Stagiair Mediavormgeving

Opleiding: Mediavormgever
Leerbedrijf: Tuinkeur
Leerbedrijf ID: 100081339
Codeleerbedrijf: 04ARB100081339

Adres: Willemskade 51
Postcode: 7902 AV
Vestigingsplaats: HOOGEVEEN

Telefoonnummer: 0528-331678
Webadres: www.tuinkeur.nl
Richting: Media en vormgeving
Niveau: 4
Leerweg: BOL
Medewerker aantal: 8

Periode: stage lopen is het hele jaar door mogelijk
Functienaam: Stagiair mediavormgever

Misschien vind je dit ook leuk

Wat te doen in juni

Bekijk hier de tuinkalender van deze maand.

Naar de tuinkalender >

Welke eetbare plant gaat u proeven?

Meer informatie >

(echte) Meeldauw bestrijden

Meer informatie >