Welkom bij TuinKeur: hét keurmerk voor hoveniers

         
Wij zijn vanaf 24 december tot 3 januari gesloten. TuinKeur wenst iedereen een fijne dagen en een goed en gezond 2022!

Zorgeloos genieten van jouw tuin begint hier!

Op een mooie zomerdag zit je lekker achterover leunend op een stoel in je tuin. Je ziet hoe de zon langzaam verkleurt en in je hand heb je een lekker drankje.

Je zit lekker in je tuin kijkt en toch is er iets wat je niet lekker zit. Jouw tuin. Er liggen tegels los, het gras ligt er niet mooi bij en er is een wildgroei aan planten. Hoe ga je jouw verwilderde tuin te lijf? Wat moet je doen? Je bedenkt hoeveel tijd het je kost om dit zelf te doen naast je drukke baan, sportuurtjes en je gezin. Je overweegt om dit te laten doen door een hovenier, maar waar vind je deze? Zit er wel een hovenier bij jou in de buurt? Je vindt het wel belangrijk dat hij jouw droomwensen waar kan maken. En als jouw droomtuin is opgeleverd zit je zeker niet te wachten op zaken die niet goed zijn gegaan. Je zoekt dan ook naar een hovenier die jou bepaalde zekerheden kan bieden zodat je zeker weet dat je de juiste beslissing hebt gemaakt.

En als er achteraf toch iets is wil je dat dit door een onafhankelijke partij bemiddeld kan worden die eventuele klachten kan afhandelen. Kortom een echte vakman die meer dan alleen een hovenier is. Iemand die ervoor zorgt dat de planten weer beter gaan groeien, dat het gras weer mooi groen wordt, dat de vijver weer helder water krijgt en dat de tegels er weer mooi strak bij liggen. En als de door jou gekozen hovenier ook nog eens een keurmerk certificaat heeft die jou 5 zekerheden kan bieden? Dan weet je zeker dat je de juiste hovenier hebt gekozen. Dit kan TuinKeur voor jou betekenen. Wij helpen jou ontzorgen zodat je optimaal kan genieten van jouw toekomstige droomtuin.

Zie het voor je… een zwoele zomeravond met ondergaande zon en jij die heerlijk bijkomt van de dagelijkse beslommeringen en volop geniet van jouw droomtuin!

Vind hier uw hovenier! >

Heb je nog vragen?

Veelgestelde vragen >

Hoe herken je een TuinKeur-hovenier?

Meer informatie >

01030506

© Copyright 2020 TuinKeur