Het bedrijf

Wat is TuinKeur nu precies?

TuinKeur is een onafhankelijk keurmerk dat duidelijkheid schept in het grote aanbod van hoveniers. TuinKeur-gecertificeerde hoveniers zijn uitgebreid gecheckt en worden doorlopend gecoacht. Hierdoor bent u bij een TuinKeur-gecertificeerde hovenier ervan verzekerd dat er een betrouwbaar en professioneel bedrijf in uw tuin werkt die service en kwaliteit biedt.
TuinKeur-hoveniers vindt u in heel Nederland. Voor een TuinKeur-hovenier in uw regio kijkt u op www.tuinkeur.nl. Heeft u vragen over TuinKeur of één van haar aangesloten hoveniers neem dan gerust contact met ons op!
Wijzen kort links

Ons werk

Wat doet TuinKeur voor een hovenier?

TV – Reclame in huisstijl

Display reclame Bibliotheek Hoogeveen Voor STS-Tuinverzorging hebben we de reclame uitingen verzorgd voor de Bibliotheek in Hoogeveen. Op 3 schermen, welke geplaatst zijn op strategische punten presenteren we STS-Tuinverzorging aan de bezoekers. Met veel oog voor sfeer en gerealiseerde projecten. Hierbij een impressie van het gerealiseerde project.

Posted in online | Reacties uitgeschakeld voor TV – Reclame in huisstijl

Behalve dat TuinKeur garandeert dat u een vakbekwaam hovenier krijgt, zorgt TuinKeur er ook voor om de hovenier zo goed mogelijk bekend te maken. Het TuinKeur-team is namelijk van alle markten thuis en kan de hovenier zo verder helpen naar een hoger niveau. Van het vragen om advies bij het helpen van een klant, tot het maken van een compleet nieuwe huisstijl voor de hovenier. Het TuinKeur team staat altijd klaar!

Het team

Wie zijn de knappe koppen achter TuinKeur?

Jelle

Jelle Westra

Directeur | Bedrijfsadviseur & Coach
Jelle

Lieuwe Westra

Directeur | Bedrijfsadviseur
Jelle

Jarno Beugeling

Bedrijfsadviseur intern
Jelle

Theo Clevering

Online marketing specialist

Bent u benieuwd naar wat TuinKeur nog meer doet?
Klik dan even rond op de volgende pagina’s: