Een keurmerk dat staat voor uw belangen!

U heeft het besluit genomen: u wilt een hovenier inschakelen voor uw tuinwerkzaamheden. Met dit besluit komt u voor een belangrijke keuze te staan: welk hoveniersbedrijf kiest u? Op welke hovenier kunt u vertrouwen als het gaat om een passend advies met eindresultaat geheel naar eigen wens? TuinKeur geeft het antwoord!

TuinKeur is een onafhankelijk keurmerk dat duidelijkheid schept in het grote aanbod van hoveniers. Hoveniers zijn uitgebreid gecheckt en worden doorlopend gecoacht. Hierdoor bent u bij een TuinKeur-gecertificeerde hovenier ervan verzekerd dat er een betrouwbaar en professioneel bedrijf in uw tuin werkt die service en kwaliteit biedt. Ze staan voor u klaar met de 5 zekerheden van TuinKeur.

TuinKeur-hoveniers in heel Nederland

TuinKeur-hoveniers zijn in heel Nederland. Zoek hier een hovenier in uw regio.

Waarom kiezen voor TuinKeur?

Bekijk de brochure.

Lees meer >

Heeft u een vraag? Bekijk de veelgestelde vragen

Of neem contact met ons op.

Lees meer >

Geschillen met een TuinKeur-hovenier

Ga naar geschillen >

Elke tuin verdient een Hovenier

TuinKeur gaat samen met haar hoveniers voor meer tuinplezier in Nederland!

Meer tuinplezier >

Hoe herkent u een TuinKeur-hovenier?

Meer informatie >

De kracht van een TuinKeur-hovenier

Een TuinKeur-hovenier biedt 5 zekerheden

TuinKeur is een onafhankelijk keurmerk dat duidelijkheid schept in het grote aanbod van hoveniers. Bij TuinKeur weet u dat het goed zit. Want deze hoveniers zijn uitgebreid gecheckt en worden doorlopend gecoacht. Hierdoor bent u bij een TuinKeur-gecertificeerde hovenier ervan verzekerd dat er een betrouwbaar en professioneel bedrijf in uw tuin werkt die service en kwaliteit biedt.

Meer info over de zekerheden >

Een TuinKeur-hovenier is een vakman die, zowel in de tuin als daarbuiten, professioneel te werk gaat.
U wilt niet voor verrassingen komen te staan.
Service: een speerpunt dat in vele bedrijfsuitingen is terug te vinden.
Een TuinKeur-hovenier heeft passie voor zijn vak.
Een TuinKeur-hovenier is door zijn scholing en ervaring een vakman.

Initiatieven van TuinKeur

HovenierNederland

TuinKeur vindt de kwaliteit van hoveniers belangrijk. Om deze voor u inzichtelijk te maken hebben we een branchebreed platform opgezet, www.hoveniernederland.nl. HovenierNederland is een recensie website voor hoveniers, waar alle hoveniers van Nederland op staan. Op deze manier geven we u inzicht in ervaringen van anderen en proberen we te helpen bij het maken van uw keuze voor de juiste hovenier voor uw tuin. Meer informatie over HovenierNederland.

Hovenier Helpt

Hovenier Helpt staat in het teken van het helpen van hulpbehoevende mensen met hun tuin. Tijdens de actieweek in september steken in het hele land hoveniers hun handen kosteloos uit de mouwen. Meer informatie over Hovenier Helpt.

Werken bij TuinKeur?