Het TuinKeur-team

Jelle Westra

Bedrijfsadviseur

Jelle is actief in de buitendienst als coach voor de aangesloten ondernemers. Belangrijke werkzaamheden zijn onder andere offerte-coaching, financiële begeleiding, advies in gesprekstechnieken en marketingadvies.

Lieuwe Westra

Bedrijfsadviseur

Lieuwe is voor TuinKeur de schakel tussen aangesloten hoveniers en consumenten. Als vakbekwaam hovenier is Lieuwe ook het aanspreekpunt voor klanten van aangesloten hoveniers bij geschillen. Daarnaast coacht hij onze relaties bij onder andere opmaak van offertes en marketing.

Jarno Beugeling

Bedrijfsadviseur

Jarno is verantwoordelijk voor de financiële zaken. Verder ondersteunt hij TuinKeur-hoveniers bij personele en financiële vraagstukken. Zijn specialisatie is de begeleiding in personeelszaken, opmaak van contracten en het jaarurenmodel.

Nick Bernsen

Hoofd ICT

Nick zorgt voor effectieve online communicatie tussen de hovenier en de consument. Ook faciliteert hij de website van TuinKeur, HovenierNederland en Hovenier Helpt. Dagelijks worden de diverse websites aangepast.

Leeroy van der Ploeg

Multimedia vormgever

Leeroy is verantwoordelijk voor de vormgeving en offline communicatie van TuinKeur. Daarnaast ondersteunt hij TuinKeur-hoveniers bij de opmaak van hun marketinguitingen.

Nikkie Bril

Medewerkster binnendienst

Nikkie houdt de secretariële zaken bij en regelt de administratieve zaken van TuinKeur.

Ferry Koa

Webdesigner/programmeur

Ferry zorgt voor de ontwerpen en het onderhoud van de websites van TuinKeur en haar aangesloten hoveniers.

Rowie Soldaat

Multimedia vormgever

Rowie is verantwoordelijk voor de vormgeving en offline communicatie van TuinKeur. Zij is ook nauw betrokken bij de communicatie via Facebook.