Wij stellen u graag voor aan ons TuinKeur-team. Iedere medewerker heeft jarenlange ervaring in zijn vakgebied. Wij helpen u graag om van uw hoveniersbedrijf zo goed en professioneel mogelijk te presenteren naar de consument!

Jelle Westra

Bedrijfsadviseur
Jelle is actief in de buitendienst als coach voor de aangesloten ondernemers. Belangrijke werkzaamheden zijn onder andere offerte-coaching, financiële begeleiding, advies in gesprekstechnieken en marketingadvies.

Lieuwe Westra

Bedrijfsadviseur
Lieuwe is voor TuinKeur de schakel tussen aangesloten hoveniers en consumenten. Hij is het gezicht van TuinKeur in onze landelijke reclamecampagnes. Als vakbekwaam hovenier is Lieuwe ook het aanspreekpunt voor klanten van aangesloten hoveniers bij geschillen. Daarnaast coacht hij onze relaties bij onder andere opmaak van offertes en marketing.

 

Jarno Beugeling

Bedrijfsadviseur intern
Jarno is verantwoordelijk voor de financiële zaken. Verder ondersteunt hij TuinKeur-hoveniers bij personele en financiële vraagstukken. Zijn specialisatie is de begeleiding in personeelszaken, opmaak van contracten en het jaarurenmodel.

 

Leeroy van der Ploeg

Grafisch vormgever
Leeroy is verantwoordelijk voor de vormgeving en offline communicatie van TuinKeur. Daarnaast ondersteunt hij TuinKeur-hoveniers bij de opmaak van hun marketinguitingen.

Nick Bernsen

Webdesigner
Nick zorgt voor effectieve online communicatie tussen de hovenier en de consument. Ook faciliteert hij de website van TuinKeur, HovenierNederland en Hovenier Helpt. Dagelijks worden de diverse websites aangepast. Hij is ook nauw betrokken bij de communicatie via Facebook.

Rowie Soldaat

Multimedia vormgever
Rowie is verantwoordelijk voor de vormgeving en offline communicatie van TuinKeur.

 

Doorlopend leiden wij vakmensen op in verschillende disciplines. Gedurende het hele jaar zijn er twee tot vier stagiaires of afstudeerders actief voor TuinKeur. Wij werken onder andere samen met de volgende onderwijsinstellingen. 

 

Direct in contact komen met een van onze medewerkers?