Hier begint jouw droomtuin!
Selecteer een pagina

Zorgeloos genieten van jouw tuin begint hier!

Je herkent het wel, een mooie zomerdag lekker achterover leunend op een stoel in je tuin. Je ziet hoe de zon langzaam verkleurt en in je hand een heb je een lekker drankje.

Terwijl je zo zit, wat drinkt en rondkijkt in je tuin is er toch iets wat je niet lekker zit. Jouw tuin. Er liggen tegels los, het gras ligt er niet mooi bij en er is een wildgroei aan planten. Hoe ga je jouw verwilderde tuin te lijf? Wat moet je doen? Je bedenkt hoeveel tijd het je kost om dit zelf te doen naast je drukke baan, sportuurtjes en je gezin. Je overweegt om dit te laten doen door een hovenier, maar waar vind je deze? Zit er wel een hovenier bij jou in de buurt? Je vindt het wel belangrijk dat hij jouw droomwensen waar kan maken. En als jouw droomtuin is opgeleverd zit je zeker niet te wachten op zaken die niet goed zijn gegaan. Je zoekt dan ook naar een hovenier die jou bepaalde zekerheden kan bieden zodat je zeker weet dat je de juiste beslissing hebt gemaakt. En als er achteraf toch iets is wil je dat dit door een onafhankelijke partij bemiddeld kan worden die eventuele klachten kan afhandelen. Kortom een echte vakman die meer dan alleen een hovenier is. Iemand die ervoor zorgt dat de planten weer beter gaan groeien, dat het gras weer mooi groen wordt, dat de vijver weer helder water krijgt en dat de tegels er weer mooi strak bij liggen. En als de door jou gekozen hovenier ook nog eens een keurmerk certificaat heeft die jou 5 zekerheden kan bieden? Dan weet je zeker dat je de juiste hovenier hebt gekozen. Dit kan TuinKeur voor jou betekenen. Wij helpen jou ontzorgen zodat je optimaal kan genieten van jouw toekomstige droomtuin.

Zie het voor je.. een zwoele zomeravond met ondergaande zon en jij die heerlijk bijkomt van de dagelijkse beslommeringen en volop geniet van jouw droomtuin!

Waarom kiezen voor TuinKeur?

Bekijk de brochure.

Lees meer >

Heeft u een vraag? Bekijk de veelgestelde vragen

Of neem contact met ons op.

Lees meer >

Geschillen met een TuinKeur-hovenier

Ga naar geschillen >

Elke tuin verdient een Hovenier

TuinKeur gaat samen met haar hoveniers voor meer tuinplezier in Nederland!

Meer tuinplezier >

Hoe herkent u een TuinKeur-hovenier?

Meer informatie >

De kracht van een TuinKeur-hovenier

Een TuinKeur-hovenier biedt 5 zekerheden

TuinKeur is een onafhankelijk keurmerk dat duidelijkheid schept in het grote aanbod van hoveniers. Bij TuinKeur weet u dat het goed zit. Want deze hoveniers zijn uitgebreid gecheckt en worden doorlopend gecoacht. Hierdoor bent u bij een TuinKeur-gecertificeerde hovenier ervan verzekerd dat er een betrouwbaar en professioneel bedrijf in uw tuin werkt die service en kwaliteit biedt.

Meer info over de zekerheden >

Een TuinKeur-hovenier is een vakman die, zowel in de tuin als daarbuiten, professioneel te werk gaat.
U wilt niet voor verrassingen komen te staan.
Service: een speerpunt dat in vele bedrijfsuitingen is terug te vinden.
Een TuinKeur-hovenier heeft passie voor zijn vak.
Een TuinKeur-hovenier is door zijn scholing en ervaring een vakman.

Initiatieven van TuinKeur

HovenierNederland

TuinKeur vindt de kwaliteit van hoveniers belangrijk. Om deze voor u inzichtelijk te maken hebben we een branchebreed platform opgezet, www.hoveniernederland.nl. HovenierNederland is een recensie website voor hoveniers, waar alle hoveniers van Nederland op staan. Op deze manier geven we u inzicht in ervaringen van anderen en proberen we te helpen bij het maken van uw keuze voor de juiste hovenier voor uw tuin. Meer informatie over HovenierNederland.

Hovenier Helpt

Hovenier Helpt staat in het teken van het helpen van hulpbehoevende mensen met hun tuin. Tijdens de actieweek in september steken in het hele land hoveniers hun handen kosteloos uit de mouwen. Meer informatie over Hovenier Helpt.

Werken bij TuinKeur?