Loading...

Welkom bij TuinKeur: hét keurmerk voor hoveniers

         
         

Het TuinKeur-team

Wij stellen u graag voor aan ons TuinKeur-team. Iedere medewerker heeft jarenlange ervaring in zijn vakgebied. Wij helpen u graag om van uw hoveniersbedrijf zo goed en professioneel mogelijk te presenteren naar de consument!

Jelle Westra

Bedrijfsadviseur
Jelle is actief in de buitendienst als coach voor de aangesloten ondernemers. Belangrijke werkzaamheden zijn onder andere offerte-coaching, financiële begeleiding, advies in gesprekstechnieken en marketingadvies.

Lieuwe Westra

Bedrijfsadviseur
Lieuwe is voor TuinKeur de schakel tussen aangesloten hoveniers en consumenten. Hij is het gezicht van TuinKeur in onze landelijke reclamecampagnes. Als vakbekwaam hovenier is Lieuwe ook het aanspreekpunt voor klanten van aangesloten hoveniers bij geschillen.

Nick Bernsen

Webdesigner
Nick zorgt voor effectieve online communicatie tussen de hovenier en de consument. Ook faciliteert hij de website van TuinKeur, HovenierNederland en Hovenier Helpt. Dagelijks worden de diverse websites aangepast.

Ferry Koa

Bedrijfsadviseur intern
Ferry is verantwoordelijk voor de financiële zaken. Verder ondersteunt hij TuinKeur-hoveniers bij personele en financiële vraagstukken. Zijn specialisatie is de begeleiding in personeelszaken, opmaak van contracten en het jaarurenmodel.

Ineke van Dijk

Multimedia vormgever
Ineke is verantwoordelijk voor de vormgeving en offline communicatie van TuinKeur.
Daarnaast ondersteunt zij TuinKeur-hoveniers bij de opmaak van hun marketinguitingen.

 

Astrid Fehrman

Medewerkster binnendienst
Astrid houdt de secretariële zaken bij en regelt de administratieve zaken van TuinKeur.

Tjark Jan Wierenga

Hoofd Marketing
Tjark Jan is nauw betrokken bij alle marketing gerelateerde zaken. Hij is voornamelijk verantwoordelijk voor de juiste lijnen betreft de communicatie voor zowel intern als extern.

 

Selah Schonewille

Marketing & Communicatie
Selah regelt de online communicatie van TuinKeur en ondersteunt TuinKeur-hoveniers in hun online communicatie-uitingen. Daarnaast biedt ze ook ondersteuning in vormgeving.