Welkom bij TuinKeur: hét keurmerk voor hoveniers

         
Wij zijn vanaf 24 december tot 3 januari gesloten. TuinKeur wenst iedereen een fijne dagen en een goed en gezond 2022!

Het TuinKeur-team

Wij stellen u graag voor aan ons TuinKeur-team. Iedere medewerker heeft jarenlange ervaring in zijn vakgebied. Wij helpen u graag om van uw hoveniersbedrijf zo goed en professioneel mogelijk te presenteren naar de consument!

Jelle Westra

Bedrijfsadviseur
Jelle is actief in de buitendienst als coach voor de aangesloten ondernemers. Zijn kracht ligt in de bedrijfskennis en -analyse, ervaring in de groene branche, persoonlijke coaching en in het inspireren van mensen.

Lieuwe Westra

Bedrijfsadviseur
Lieuwe is voor TuinKeur de schakel tussen aangesloten hoveniers en consumenten. Hij is het gezicht van TuinKeur in onze landelijke reclamecampagnes. Als vakbekwaam hovenier is hij het aanspreekpunt bij geschillen tussen aangesloten hoveniers en klanten. 

Nick Bernsen

Webdesigner

Nick zorgt voor alle mogelijke technische zaken en ICT. Hij faciliteert websites van aangesloten hoveniers, van TuinKeur en van HovenierNederland. Via de telefonische helpdesk ondersteunt hij dagelijks klanten.  

Ferry Koa

Bedrijfsadviseur intern
Ferry is verantwoordelijk voor de financiële zaken. Verder ondersteunt hij TuinKeur-hoveniers bij personele en financiële vraagstukken. Zijn specialisatie is de begeleiding in personeelszaken, opmaak van contracten en het jaarurenmodel.

Ineke van Dijk

Multimedia vormgever
Ineke is verantwoordelijk voor de vormgeving en offline communicatie van TuinKeur.
Daarnaast ondersteunt zij TuinKeur-hoveniers bij de opmaak van hun marketinguitingen.

 

Astrid Fehrmann

Secretariële zaken
Astrid regelt actuele zaken, is ondersteunend aan de directie en heeft een helicopterview. Ze is de spin-in-het-web van TuinKeur!

Enny Fransen

Binnendienstmedewerker
Enny houdt zich bezig met het verzorgen van nieuwsbrieven, social media uitingen, website-teksten, marketingacties en de Facebookvoorziening voor klanten. 

01030506

© Copyright 2020 TuinKeur