Hier begint jouw droomtuin!
Selecteer een pagina

Het TuinKeur-team

Jelle Westra

Bedrijfsadviseur

Jelle is actief in de buitendienst als coach voor de aangesloten ondernemers. Belangrijke werkzaamheden zijn onder andere offerte-coaching, financiële begeleiding, advies in gesprekstechnieken en marketingadvies.

Lieuwe Westra

Bedrijfsadviseur

Lieuwe is voor TuinKeur de schakel tussen aangesloten hoveniers en consumenten. Als vakbekwaam hovenier is Lieuwe ook het aanspreekpunt voor klanten van aangesloten hoveniers bij geschillen. Daarnaast coacht hij onze relaties bij onder andere opmaak van offertes en marketing.

Nick Bernsen

Hoofd ICT

Nick zorgt voor effectieve online communicatie tussen de hovenier en de consument. Ook faciliteert hij de website van TuinKeur, HovenierNederland en Hovenier Helpt. Dagelijks worden de diverse websites aangepast.

Ferry Koa

Bedrijfsadviseur

Ferry is verantwoordelijk voor de financiële zaken. Verder ondersteunt hij TuinKeur-hoveniers bij personele en financiële vraagstukken. Zijn specialisatie is de begeleiding in personeelszaken, opmaak van contracten en het jaarurenmodel.

Ineke van Dijk

Multimedia vormgever

Ineke is verantwoordelijk voor de vormgeving en offline communicatie van TuinKeur. Daarnaast ondersteunt hij TuinKeur-hoveniers bij de opmaak van hun marketinguitingen.

Astrid Fehrman

Medewerkster binnendienst

Astrid houdt de secretariële zaken bij en regelt de administratieve zaken van TuinKeur.

Tjark Jan Wierenga

Marketing specialist

Tjark Jan is nauw betrokken bij alle marketing gerelateerde zaken. Hij is voornamelijk verantwoordelijk voor de juiste lijnen betreft de communicatie voor zowel intern als extern.

Rowie Soldaat

Multimedia vormgever

Rowie is verantwoordelijk voor de vormgeving en offline communicatie van TuinKeur. Zij is ook nauw betrokken bij de communicatie via Facebook.