Welkom bij TuinKeur: hét keurmerk voor hoveniers

         
Wij zijn vanaf 24 december tot 3 januari gesloten. TuinKeur wenst iedereen een fijne dagen en een goed en gezond 2022!
 
Tuin van het Jaar - B&C Hoveniers

Een ontwerp van het Amstelveense B&C Hoveniersbedrijf is genomineerd voor De Tuin van het Jaar 2016. Samen met nog 5 andere genomineerden is het bedrijf in afwachting van het oordeel zowel de vakjury als de publieksjury. Voor de publieksprijs kan iedereen vanaf 5 februari zijn of haar stem uitbrengen via de Facebookpagina van VHG http://bit.ly/levedetuin , de branchevereniging voor ‘ondernemers in het groen’ die de tuinverkiezing organiseert.

De verkiezing, die in 2007 voor het eerst plaatsvond, geldt inmiddels als dé nationale hovenierscompetitie voor de beste aangelegde tuin. Dat hoeft geen recent aangelegde tuin te zijn, zoals de genomineerde inzending van B&C Hoveniersbedrijf bewijst. De klassieke pallazzotuin, die al in 2008 is gerealiseerd, heeft niet alleen een tijdloos ontwerp maar is met de jaren ook tot wasdom gekomen. De nominatie onderstreept de kwaliteit en het vakmanschap van B&C Hoveniersbedrijf.

Functionele kijktuin

De genomineerde tuin in Amstelveen meet 1.100 vierkante meter en heeft een groenblijvend karakter, met in het bloeiseizoen een kleurenpracht van talrijke bloemen en de vlinders die zij aantrekken. Naast een ‘om-je-heen-kijk-tuin’ die uitnodigt tot urenlang observeren, is het een heerlijke gebruikerstuin om in te loungen en barbecueën, met volop ruimte voor kinderen die zich vermaken op de trampoline of in het zwembad.

Stem op Amstelveen!

Anders dan de onafhankelijke vakjury is het oordeel van publieksjury natuurlijk wel te beïnvloeden. Door via Facebook te stemmen op het fraaie tuinontwerp van B&C Hoveniersbedrijf, bevindt De Tuin van het Jaar 2016 zich straks wellicht in Amstelveen. Dat is een opsteker voor zowel de gemeente als daar gevestigde B&C Hoveniersbedrijf, dat in 1995 is opgericht door naamgevers Eric Beunder en Gert Jan Combee.

De winnaars van de titel De Tuin van het Jaar 2016 wordt op zaterdag 27 februari bij TuinIdee 2016 bekend gemaakt.


Meer informatie zie:

B&C Hoveniersbedrijf
Postadres: Handweg 2, 1185 TZ Amstelveen

Email: info@bchoveniers.nl
Website: http://www.bchoveniers.nl

Facebook: https://www.facebook.com/BCHoveniers

01030506

© Copyright 2020 TuinKeur