Welkom bij TuinKeur: hét keurmerk voor hoveniers

         
Wij zijn vanaf 24 december tot 3 januari gesloten. TuinKeur wenst iedereen een fijne dagen en een goed en gezond 2022!
 
Nominatie Tuin van het Jaar 2016

Zes tuinen zijn genomineerd voor de Tuin van het Jaar 2016. Met trots kunnen we melden dat ook een van de tuinen van TuinKeur-hovenier B&C Hoveniers bij deze nominaties zit. De vakprijs wordt bepaald door de jury, de publieksprijs door iedereen.

B&C Hoveniers - Tuin van het Jaar 2016

Nominatie gebruikstuin én kijktuin

De tuin van B&C Hoveniers die in aanmerking komt is aangelegd in 2008. Het is een gebruikstuin met de uitstraling van een kijktuin. Deze tuin is aangelegd in Amstelveen met een totale oppervlakte van 1.100 m2. Dit was ons ontwerp en een kleine impressie van de tuin:

tuinontwerp_tuin_vh_jaar_2016Tuin van het Jaar 2016

Dit jaar zijn er 13 tuinen ingezonden voor de Tuin van het Jaar. Voor hoveniers is deze competitie een gelegenheid om zich te profileren en te laten zien hoe goed ze hun vak verstaan. Na het bezoek van de jury zijn er zes tuinen genomineerd voor 2016. Er zijn twee prijzen te winnen. De vakprijs en de publieksprijs.

Vakprijs Tuin van het Jaar 2016

De winnaar van de vakprijs wordt bepaald door de jury en zal in februari bekend worden gemaakt.

Publieksprijs Tuin van het Jaar 2016

De winnaar van de publieksprijs wordt bepaald door een verkiezing op Facebook. Hiervoor wordt door branchevereniging VHG een speciale pagina ingericht. Vanaf medio januari kan iedereen via dit kanaal zijn voorkeur uitspreken. Door middel van een filmpje zullen de verschillende tuinen worden voorgesteld.

Deze wedstrijd wordt sinds twee jaar door de VHG georganiseerd. Bekijk alle inzendingen: VHG

Tuin van het Jaar

Vakblad

In Tuin & Landschap (vakblad van de hoveniersbranche) editie 24 is aandacht besteed aan de Tuin van het Jaar 2016. Hierin waren Gert Jan Combee en Eric Beunder van B&C Hoveniersbedrijf te zien tijdens de keuring van zijn tuin in Amstelveen.

B&C Hoveniers Tuin van het Jaar 2016

We houden u op de hoogte

Vanaf januari zal er gestemd kunnen worden op de Tuin van het Jaar voor de publieksprijs en in februari wordt de vakprijs bekend. Via onze website en sociale media kanalen houden wij jullie op de hoogte.

01030506

© Copyright 2020 TuinKeur