Loading...

Welkom bij TuinKeur: hét keurmerk voor hoveniers

         
         
 

Braam Tuinen uit Smilde biedt haar klanten dit tuinseizoen een leuke actie. TuinKeur, het keurmerk waar het hoveniersbedrijf bij is aangesloten, heeft een CASHBACK-actie in het leven geroepen. Elke maand worden door het keurmerk drie gelukkige winnaars getrokken uit deze landelijke actie. Eén van de winnaars van deze maand is een klant van Braam Tuinen en wint een bedrag van € 1.000. De uitreiking vond afgelopen week plaats.

TuinKeur gecertificeerd

Braam Tuinen is TuinKeur-gecertificeerd. Aansluiting bij dit keurmerk betekent dat het bedrijf uitgebreid is gecheckt en doorlopend wordt gecoacht. Hierdoor kunnen de vijf zekerheden van TuinKeur worden geboden. Door deze vijf zekerheden is men er bij Braam Tuinen van verzekerd dat er een betrouwbare en professionele partij in de tuin werkt die service en kwaliteit biedt.

Familie Tolboom – Van Dijk wint 1.000 euro cashback

Meeuwes Braam, eigenaar van het hoveniersbedrijf, vertelt: ‘Dit jaar is er vanuit het keurmerk een leuke actie opgezet. We vragen elke klant een recensie te schrijven over de uitgevoerde werkzaamheden. Recensies zijn voor ons bedrijf belangrijk en met het invullen hiervan maakt onze klant ook nog eens kans op 1.000 euro cashback. Saskia van Dijk heeft een recensie voor ons geschreven en is hierbij deze maand in de prijzen gevallen, fantastisch toch?’ Prijswinnaar Saskia van Dijk sluit zich hier bij aan: ‘Meeuwes Braam attendeerde ons op de CASHBACK-actie. We waren en zijn erg tevreden over de diensten van Braam Tuinen: de tuin is ontworpen door een tuinarchitect. De uitvoer heeft Braam Tuin op zich genomen. Tijdens de aanleg hebben ze gelijk het probleem met de waterafvoer opgelost. De regelmatige wateroverlast is hierdoor verleden tijd. Het team had er een behoorlijke klus aan: we hebben geen achterom, alles materialen en dergelijke moesten door de voordeur! We zijn erg blij met het eindresultaat. Het schrijven van een recensie deden we dan ook graag. Dat we ook nog eens één van de prijswinnaars zijn kwam als een aangename verrassing!’

Impressie

Enkele foto’s van de tuin en de uitreiking.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”24″ display_type=”photocrati-nextgen_pro_mosaic” row_height=”180″ margins=”5″ last_row=”justify” lazy_load_enable=”1″ lazy_load_initial=”35″ lazy_load_batch=”15″ display_type_view=”default” ngg_proofing_display=”0″ captions_enabled=”0″ captions_display_sharing=”1″ captions_display_title=”1″ captions_display_description=”1″ captions_animation=”slideup” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Impressie van de uitreiking

De CASHBACK-actie gaat verder

Meeuwes gaat verder: ‘De CASHBACK-actie loopt nog door tot november. Met de actie wil TuinKeur de keuze voor kwaliteit belonen. We zijn daarom ook erg enthousiast dat we, naast het bieden van kwaliteit en service, deze actie kunnen aanbieden aan onze (nieuwe) klanten.
Meer informatie over de actie is te lezen op http://braamtuinen.nl/2017/03/17/cashback-actie-tuinkeur of neem direct contact op met Braam Tuinen via 0592 – 412161. Meer informatie over TuinKeur is te lezen op www.tuinkeur.nl/acties.