Loading...

Welkom bij TuinKeur: hét keurmerk voor hoveniers

         
         
 

Hoveniersbedrijf Van Ham uit Reusel biedt haar klanten dit tuinseizoen een leuke actie. TuinKeur, het keurmerk waar het hoveniersbedrijf bij is aangesloten, heeft een CASHBACK-actie in het leven geroepen. Elke maand worden door het keurmerk drie gelukkige winnaars getrokken uit deze landelijke actie. Eén van de winnaars van deze maand is een klant van Hoveniersbedrijf Van Ham en wint een bedrag van € 97,98. De uitreiking vond afgelopen week plaats.

TuinKeur gecertificeerd

Hoveniersbedrijf Van Ham is TuinKeur-gecertificeerd. Aansluiting bij dit keurmerk betekent dat het bedrijf uitgebreid is gecheckt en doorlopend wordt gecoacht. Hierdoor kunnen de vijf zekerheden van TuinKeur worden geboden. Door deze vijf zekerheden is men er bij dit hoveniersbedrijf van verzekerd dat er een betrouwbare en professionele partij in de tuin werkt die service en kwaliteit biedt.

Mevrouw Vosters valt in de prijzen


Martijn van Ham, eigenaar van het hoveniersbedrijf, vertelt: ‘Dit jaar is er vanuit het keurmerk een leuke actie opgezet. We vragen elke klant een recensie te schrijven over de uitgevoerde werkzaamheden. Recensies zijn voor ons bedrijf belangrijk en met het invullen hiervan maakt onze klant ook nog eens kans op 1.000 euro cashback. Eén van onze klanten is hierbij deze maand in de prijzen gevallen, fantastisch toch?’ Prijswinnaar Liset Voster sluit zich hier bij aan: ‘Martijn van Ham attendeerde mij op de CASHBACK-actie. Ik ben erg tevreden over de diensten van Hoveniersbedrijf Van Ham. Mijn gazon was niet in een goede conditie en bevatte engerlingen. Martijn heeft het gazon vakkundig onderhanden genomen met de juiste bestrijdingsmiddelen en bemesting. Het resultaat mag er zijn, ik ben er erg blij mee! Het schrijven van een recensie deed ik daarom graag. Dat ik in de prijzen viel was een aangename verrassing!’

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”27″ display_type=”photocrati-nextgen_pro_mosaic” row_height=”180″ margins=”5″ last_row=”justify” lazy_load_enable=”1″ lazy_load_initial=”35″ lazy_load_batch=”15″ display_type_view=”default” ngg_proofing_display=”0″ captions_enabled=”0″ captions_display_sharing=”1″ captions_display_title=”1″ captions_display_description=”1″ captions_animation=”slideup” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

De CASHBACK-actie gaat verder

Martijn gaat verder: ‘De CASHBACK-actie loopt nog door tot november. Met de actie wil TuinKeur de keuze voor kwaliteit belonen. We zijn daarom ook erg enthousiast dat we, naast het bieden van kwaliteit en service, deze actie kunnen aanbieden aan onze (nieuwe) klanten.

Meer informatie over de actie is te lezen op www.tuinkeur.nl/acties of neem direct contact op met Hoveniersbedrijf Van Ham via 06 – 25415455. Meer informatie over TuinKeur is te lezen op www.tuinkeur.nl.