Loading...

Welkom bij TuinKeur: hét keurmerk voor hoveniers

         
         
 
Project de Heerlyckheid

Project de Heerlyckheid: Timelapse

mei 27, 2021 | 0 Reacties

Sinds de start van de herinrichting van de Heerlyckheid is er van alles veranderd aan het perceel. We hebben samen met TuinKeur, Advanta en Ekatop veel geplant en gebouwd met landschapsverfraaiing en versterking van de biodiversiteit als doel.

Nu heb ik begin dit jaar een timelapse camera geplaatst bij het perceel. Graag deel ik deze video waarin je kan zien hoe het landschap tot bloei komt. Daarnaast zie je ook de plaatsing van het ooievaarsnest waar wij al drie uur later bezoek kregen van een ooievaarspaar!

Het project loopt op rolletjes en ik ben trots op alle ontwikkelingen zover. Hou de TuinKeur kanalen in de gaten voor verdere updates over dit project.

Meer blogs van project de Heerlyckheid

Project de Heerlyckheid: Eerste kijkers

Project de Heerlyckheid: Eerste kijkers

Een ooievaarsnest kon natuurlijk niet ontbreken bij de herinrichting De Heerlyckheid.Eerder liet ik jullie al zien hoe het nest is gemaakt. In een andere blog de plaatsing. Tja, en dan begint het...

Lees meer
Project de Heerlyckheid: Project start

Project de Heerlyckheid: Project start

In het najaar zijn we al begonnen met de aanleg van Project Heerlyckheid. Samen met TuinKeur, Advanta en Ekatop wordt gewerkt aan de herinrichting van een perceel grasland. Het doel?...

Lees meer