Home » Acties » Hovenier Helpt – Samen maken we Nederland groener!
ActiesHovenier Helpt
Share

Hovenier Helpt 2019

Groen doen is goed doen!

Kent u iemand die wel wat tuinhulp kan gebruiken? Dan is dit uw kans om iemand te verrassen. Via dit initiatief van TuinKeur geven wij iedereen de kans om een hulpbehoevende te verrassen met het aanpakken van hun tuin door een hovenier.

Hovenier Helpt is voor iedereen die graag een goede daad wil doen, een ander wil helpen en Nederland groener wil maken. De kleinste daden kunnen voor veel mensen positieve gevolgen hebben.

 

Wat is het?

De laatste week van september staat in het teken van Hovenier Helpt. Hovenier Helpt is hét initiatief om Nederlanders de kans te geven om een hulpbehoevende te verrassen door aanpak van de groene omgeving met behulp van een hovenier. Iedereen kan een project aanmelden. Dit kan het vergroenen of opknappen van een tuin zijn, of een ander project. U kunt iemand verrassen, een hart onder de riem steken en Nederland samen groener maken.

  Voor wie is het?

  Hovenier Helpt is voor iedereen die graag een goede daad wil doen, een ander wil helpen en Nederland ook groener wil maken. De kleinste daden kunnen voor veel mensen positieve gevolgen hebben. Dit is uw kans om iemand te verrassen!

  Hoe werkt het?

  Hovenier Helpt moet voor 1 september alle projecten ontvangen. Een week voor Hovenier Helpt begint wordt bekend of uw project bij de selectie zit. Kent u iemand in uw nabije omgeving die wel wat tuinhulp kan gebruiken? Meld uw project dan aan voor de week van ‘Hovenier Helpt’ en houd de website in de gaten! De klus moet in één dag uit te voeren zijn door een hovenier.

   Waarom is het?

   Hovenier Helpt is opgezet om Nederland groener te maken, maar ook om de medemens te helpen. Wij willen in de laatste week van september laten zien hoe belangrijk het is dat er aandacht wordt besteed aan álle Nederlanders. Iedere inzet geeft Hovenier Helpt een extra bijzonder tintje.

   Projecten met een verbindend karakter worden door ons aangeboden aan het Oranje Fonds. Meer weten? Lees verder op www.hovenierhelpt.nl.

    Bekijk hier de uitgevoerde projecten van de afgelopen jaren.

    Hovenier Helpt wordt mede mogelijk gemaakt door:

    Misschien vind u dit ook leuk

    Wat te doen in oktober

    Bekijk hier de tuinkalender van deze maand.

    Naar de tuinkalender >

    Voordelen moderne heesterrozen

    Meer informatie >

    Woekerende bamboe – Lieuwe weet het

    Meer informatie >