Welkom bij TuinKeur: hét keurmerk voor hoveniers

         
Wij zijn vanaf 24 december tot 3 januari gesloten. TuinKeur wenst iedereen een fijne dagen en een goed en gezond 2022!

Automatisering levert geld op!

TuinKeur Pro: een unieke samenwerking tussen IT en de praktijkkennis en ervaring van TuinKeur. Een volledig pakket voor hoveniers door hoveniers. Wanneer je als hovenier je organisatie professioneel uitvoert zoals het maken van calculaties, offertes en facturen geeft dit veel vertrouwen bij de klant. Een professionele bedrijfsvoering levert geld op. Met TuinKeur Pro bereik je dit en meer. 

Planning 

Snel en eenvoudig inzicht in je planning? Met het nieuwe planningsysteem kan je snel en eenvoudig je projecten en medewerkers inplannen. 

Calculatie 

Het is je vast wel eens overkomen dat achteraf blijkt dat je geld hebt laten liggen omdat je calculatie toch niet exact genoeg was.  Met de juiste calculatie en de direct inzichtelijke nacalculatie weet je waar je staat. Zo voorkom je dat je geld laat liggen.  

Direct inzicht in je uren 

Het niet schrijven van uren leidt tot onnodig verlies van je omzet en dus winst. Weg met losse urenbriefjes. Met TuinKeur Pro is het kinderspel om je uren, machines en materialen ter plekke op je mobiel of tablet in te voeren tijdens je werkzaamheden. Zo is je nacalculatie altijd direct beschikbaar. 

Extra handelingen zijn verleden tijd. 

Projecten 

Heb jij overzicht in al je projecten en uren? Hoe fantastisch zou het zijn dat je op één plek een overzicht kan krijgen van al je lopende projecten? Zelfs al ben je niet op kantoor? Met de app op je telefoon of tablet is alles in één oogopslag duidelijk en heb je overzicht in al je lopende projecten en uren.

Eenvoudig facturen maken 

Apart facturen maken is nu verleden tijd. Immers alles is nu ingevoerd: je uren, materialen en machines. Je factuur staat klaar voor controle en verzending. Nu is het kwestie van één druk op de knop en om je factuur te bekijken en per e-mail te versturen naar je klant. Deze kan je klant ook direct via iDEAL betalen. 

Meten is weten 

Uiteraard ben je nieuwsgierig of je na afloop van een project goed hebt gecalculeerd. Met de nacalculatie heb je inzicht in hoe jij je project hebt gecalculeerd. Handig om te weten voor een volgend project. Je weet dan gelijk of je juist meer moet berekenen of dat je goed zit. Want een oud gezegde luidt: Meten is weten! 

Lees ook…

Plannen in TuinKeur Pro
Software, compleet en toegankelijk met ondersteuning

Lees ook…

Automatisering folder

Plannen in TuinKeur Pro
 

01030506

© Copyright 2020 TuinKeur