Welkom bij TuinKeur: hét keurmerk voor hoveniers

         
Wij zijn vanaf 24 december tot 3 januari gesloten. TuinKeur wenst iedereen een fijne dagen en een goed en gezond 2022!

Welcome to the club!

Iedereen kent de Ikea family kaart, Apple community of Nespresso club. Zo zijn er talloze clubs of bedrijven waarbij je graag aangesloten wil zijn. Waarom? De verbondenheid die je bij een bedrijf zoekt voelt vaak goed. Maar ook dat je als eerste op de hoogte gehouden wil worden van actueel nieuws, belangrijke innovatie, kortingen of andere zaken die voor jou als bedrijf belangrijk kunnen zijn voor een optimale bedrijfsvoering. 

Een andere reden is dat jij graag onderdeel uit wil maken van een groep, alleen is maar alleen. 

TuinKeur is jouw club! 

Als ondernemer wil je het uiterste uit je bedrijf halen en antwoorden hebben op je vragen over je dagelijkse bedrijfsvoering, communicatie, hoe jij je bedrijfsprocessen wil optimaliseren, je cijfers bespreken voor een betere winst etc. Hierbij kan je terugvallen op een organisatie die jou hierbij kan helpen. Maar ook als er iets wordt georganiseerd ben jij welkom om je te laten bijpraten over de huidige gang van zaken. Mede hoveniers spreken en horen hoe zij omgaan met bepaalde hovenierszaken. 

TuinKeur heeft sinds kort een WhatsApp groep die bedoeld is voor alle aangesloten hoveniers om onderlinge informatie te vragen en te delen. Op die manier leren ze ook van elkaar of helpen ze bij een klus wanneer dit nodig is. Dit kan alleen maar wanneer je als groep dezelfde betrokkenheid hebt. 

Samen sta je sterk en samen bereik je meer. Welcome to the TuinKeur club.

Lees ook…

Klantenloyaliteit is rentabiliteit
Wie is je klant?

Lees ook…

Klantenloyaliteit folder

Klantenloyaliteit is rentabiliteit

Klantenloyaliteit folder

Wie is je klant?
 

01030506

© Copyright 2020 TuinKeur