Loading...

Welkom bij TuinKeur: hét keurmerk voor hoveniers

         
         
 

Sponsoren Hovenier Helpt uitgelicht

door | jul 9, 2020 | Hovenier Helpt | 0 Reacties

Ook dit jaar wordt Hovenier Helpt ondersteund door partners wiens inzet het project weer mogelijk maakt. Daarom willen wij de sponsoren de komende weken graag aan jou voorstellen.

GROEI & BLOEI
Groei & Bloei is een vereniging van liefhebbers van tuinen en tuinieren. De vereniging bestaat uit 130 afdelingen door heel Nederland en België, elk met een eigen bestuur. Zij organiseren door het jaar heen activiteiten, variërend van lezingen en workshops tot excursies en korte reizen naar mooie tuinen. De vereniging geeft daarnaast ook een tijdschrift uit voor tuinliefhebbers.
 
Kijk voor meer informatie op: https://www.groei.nl/
Meld een project aan via: https://hovenierhelpt.nl/aanmelden/

HOVENIERNEDERLAND
Hovenier Nederland biedt duidelijkheid richting te consument in het grote aantal hoveniers in heel Nederland. Onze missie is om alle hoveniers in Nederland in kaart brengen en de hovenier de mogelijkheid geven zich te onderscheiden op basis van kwaliteit.

Kijk voor meer informatie op: https://hoveniernederland.nl/
Meld een project aan via: https://hovenierhelpt.nl/aanmelden/

 

CANNONWORKS
Wij zijn een ontwikkelingsbedrijf voor ons online softwareplatform ‘CannonWorks’. We zijn gevestigd in Assen in het mooie Drenthe.
CannonWorks staat synoniem voor tijdbesparing. Creeër een beter rendement door meer tijd te kunnen besteden aan werk waarmee je geld verdiend.

Kijk voor meer informatie op: https://cannonworks.nl/
Meld een project aan via: https://hovenierhelpt.nl/aanmelden/

 

TUINSEIZOEN
Tuinseizoen is hét tijdschrift als het gaat over tuinnieuwtjes, groene ideeën, reportages, snoeien, beplanten, tuinieren met bollen en nog veel meer!
Ieder jaar maakt de redactie van Tuinseizoen twee specials Tuinontwerp. De specials zijn verkrijgbaar in de winkel.

Kijk voor meer informatie op: https://tuinseizoen.com/
Meld een project aan via: https://hovenierhelpt.nl/aanmelden/

 

INNOGREEN
Innogreen ontwikkeld duurzame kwaliteitsproducten voor het (openbaar) groen, een totaalpakket voor professionals in de groene sector in Nederland. Het zwaartepunt ligt daarbij op de bodem. Innogreen geeft daarbij de voorkeur aan een milieuvriendelijke aanpak.

Kijk voor meer informatie op: https://www.innogreen.nl/
Meld een project aan via: https://hovenierhelpt.nl/aanmelden/

 

CUB CADET
Sinds het begin is Cub Cadet gefocust op het maken van innovatieve, hoog presterende producten, zodat huiseigenaren, eigenaren van groot goed en professionals elke uitdaging aankunnen. Hierom is het zo dat alles wat de Cub Cadet naam draagt de hoogste verwachtingen haalt en overstijgt.

Kijk voor meer informatie op: http://www.cubcadet.com
Meld een project aan via: https://hovenierhelpt.nl/aanmelden/

BUITENLEVEN
Tuinieren, graag met je handen bezig zijn, buitenshuis je vrije tijd besteden en dol op alles wat groeit en bloeit. Herken je dit? Dan is Buitenleven jouw magazine. Boordevol praktische, groene doe-tips, inspirerende tuinreportages en meer!

Kijk voor meer informatie op: https://www.buitenleven.nl
Meld een project aan via: https://hovenierhelpt.nl/aanmelden/