Welkom bij TuinKeur: hét keurmerk voor hoveniers

         
Wij zijn vanaf 24 december tot 3 januari gesloten. TuinKeur wenst iedereen een fijne dagen en een goed en gezond 2022!
 

Aangelegd door SteweGroen uit Azewijn.

Voor een onderhoudsvriendelijke tuin zijn er tientallen mogelijkheden. Deze klant wou graag een onderhoudsvriendelijke tuin met bestrating, wel met sfeer door middel van verlichting. Verder waren er nog wensen voor een solide erfafscheiding en een apart gedeelte voor planten in de tuin.

De werkzaamheden

Voor de achtertuin is een strak design gemaakt. Om te zorgen voor een strak design is er gebruik gemaakt van grote tegels en rechthoekige borders voor beplanting. De verlichting is verwerkt in de rand van het verhoogde terras. Deze verlichting zorgt niet alleen voor sfeer s ‘avonds, maar helpt ook bij het zien van de verhoging.

Er is voor hoge kwaliteit gezorgd in de tuin door de tegels en schutting. De schutting is afgewerkt met een solide tuindeur, samen met de beplanting zorgt dit ervoor dat de tuin af is.

Impressie van de tuin

 

TuinKeur-hovenier SteweGroen

Hoveniersbedrijf SteWeGroen is sinds 2001 een vertrouwd adres voor advies, ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen in de Achterhoek, Liemers en het KAN-gebied. Of u nu particulier bent of zakelijk gebruik wilt maken van de hoveniersdiensten van SteWeGroen: het vaste team van enthousiaste hoveniers werkt met liefde en op professionele wijze aan de aanleg of het onderhoud van alles wat groen moet zijn.

10 tips voor een onderhoudsvrije tuin

Elke tuin heeft onderhoud nodig. Zelfs wanneer de tuin volledig is voorzien van bestrating (denk aan onkruid tussen de bestrating, verzakkingen, groene aanslag etc.). Een onderhoudsarme tuin kan wel. Het is dan wel belangrijk dat je tuin op een juiste manier wordt ingericht. Een goed tuinontwerp in combinatie met een beplantingsplan is hierbij van belang.

Lees hier 10 tips voor een onderhoudsvrije tuin.

Ook genieten van een nieuwe tuin?

Ben jij ook op zoek naar een moderne en onderhoudsvriendelijke tuin? Kan je wel wat hulp gebruiken? Neem contact op met één van onze hoveniers om uw wensen te bespreken. 

01030506

© Copyright 2020 TuinKeur