Welkom bij TuinKeur: hét keurmerk voor hoveniers

         
Wij zijn vanaf 24 december tot 3 januari gesloten. TuinKeur wenst iedereen een fijne dagen en een goed en gezond 2022!
 

Aangelegd door Tuin+ Hoveniers uit Nieuw-Buinen.

De wens van dit gezin was een moderne onderhoudsarme tuin met mogelijkheden tot relaxen. Tuinontwerpburo Goedtuinplan heeft een ontwerp gemaakt en Tuin+ Hoveniers heeft dit plan uitgevoerd.

De werkzaamheden

Bij dit project is gekozen voor grote vierkante antraciet kleurige tegels. De afmeting was dermate groot dat ze niet met de handen gelegd konden worden. Daarom is voor deze klus gebruik gemaakt van een vacuüm systeem die aan de kraan is gemonteerd. De voegen zijn later ingevoegd met een waterdoorlatend voegmiddel. Dit alles om onkruid tussen de tegels te voorkomen.

Voor de erfafscheiding is gekozen voor een metalen hekwerk waar de klimop omhoog kan groeien. In de achtertuin is een tuinhuis met overkapping geplaatst. De voortuin is in dezelfde stijl gehouden als de achtertuin, waardoor het 1 geheel vormt. Voor deze strakke en moderne tuin is vanzelfsprekend gebruik gemaakt van kwalitatief goede materialen voor jarenlang tuinplezier.

Impressie van de tuin

Tuin+ Hoveniers - Nieuw buinenTuinKeur-hovenier Tuin+ Hoveniers

Tuin+ hoveniers is hét hoveniersbedrijf voor mensen in de regio van Nieuw Buinen die zorgeloos van hun tuin willen genieten. De tuin is de ideale plek om in een natuurlijke en geborgen omgeving te kunnen ontspannen. Ze helpen u daarom graag om uw tuin geschikt te maken naar de plek, waarin jij je heerlijk, geborgen en zorgeloos kunt ontspannen. Tuin+ Hoveniers staat voor je klaar. Kijk hier voor meer informatie over Tuin+ Hoveniers.

Wat is een moderne tuin?

Een moderne tuin kenmerkt zich door strakke lijnen. Vaak zijn deze tuinen ook onderhoudsvriendelijk ingericht. Toch is er bij deze tuinen sfeer aanwezig door verschillende materialen en beplanting. Lees hier 15 tips en ideeën voor een moderne tuin.

Meer over de moderne tuin

 

Ook genieten van een nieuwe tuin?

Ben jij ook op zoek naar een moderne en onderhoudsvriendelijke tuin? Kan je wel wat hulp gebruiken? Neem contact op met één van onze hoveniers om uw wensen te bespreken. 

01030506

© Copyright 2020 TuinKeur