Welkom bij TuinKeur: hét keurmerk voor hoveniers

         
Wij zijn vanaf 24 december tot 3 januari gesloten. TuinKeur wenst iedereen een fijne dagen en een goed en gezond 2022!
 

Aangelegd door Hoveniersbedrijf Gouden Handen uit Azewijn

Een rolstoeltuin om te oefenen, zo kunnen rolstoelgebruikers straks met een goed gevoel deelnemen in het verkeer. Daarom deze rolstoel proof tuin aangelegd door Hoveniersbedrijf Gouden Handen.

De werkzaamheden

Een rolstoel proef tuin biedt de perfect uitkomst om gebruikers van rolstoelen en scootmobielen te laten kennis maken met praktijk situaties. In een rolstoel tuin kunnen rolstoelgebruikers en hun begeleiders oefenen hoe je een drempel kunt overbruggen,  het voelt om over een klinker weg te rijden, hoe het voelt om te rijden over een scheef pad…etc.

Mensen kunnen deze tuin gebruiken om zich verzekerd en veilig te voelen voor als ze straks deelnemen aan het verkeer. Tijdens het oefenen wordt in een rustige en groene ruimte de praktijk ervaren. Daarnaast biedt de tuin met bankjes ook een mooie plek om te genieten van de zon. Rolstoeltuinen zijn bij revalidatie centrums en verpleeghuizen zeer geschikt.

Impressie van de tuin

TuinKeur-hovenier Hoveniersbedrijf Gouden handen

Hoveniersbedrijf Gouden Handen is gevestigd in Azewijn en heeft de hele Achterhoek als werkgebied. Door meer dan 20 jaar ervaring in tuinontwerp, aanleg en onderhoud bent u verzekerd van goed advies.

 

 

 

 

 

 

Ook een rolstoel proof tuin?

Wil jij ook een rolstoelvriendelijke tuin? Kan je wel wat hulp gebruiken? Neem contact op met één van onze hoveniers om uw wensen te bespreken. 

01030506

© Copyright 2020 TuinKeur